back_to_school

POČINJE AKCIJA „BACK TO SCHOOL“ U DELTA CITYJU

Velika akcija “Back to school” počeće u ponedeljak, 22.avgusta u šoping molu Delta City i trajaće do nedelje 4.septembra.

Svakog dana od 17 do 19 časova, vikendom i od 11 do 13 časova, najmlađi posetioci Delta Cityja imaće priliku da uživaju u školskim časovima, osmišljenim kao edukativne radionice. Sva deca moći će da se prisete svojih školskih obaveza kao i da osveže znanje iz srpskog jezika i matematike i veštine iz likovnog i fizičkog vaspitanja. Kroz zabavu i igru, učesnici radionica uživaće u igrama kao što su “Sastavi reč”, “Na slovo, na slovo”, “Osmice”, “Veseli digitron”,”Crtamo životinje”, “Ko gde pripada” i mnoge druge. Pored učenja, mališani će u kreativnom delu radionica, od raznih materijala, praviti nalepnice i uvijače za sveske i knjige, a svakog dana, crtaće na zadatu temu.

Povezana vest:  Uručenje Dobričinog prstena Voji Brajoviću 26. decembra

Delta City nije zaboravio ni to da deca mnogo vole veliki odmor, koji će u ovim radionicama izgledati kao prava žurka, praćena animacijom, učenjem koreografija i muzičkih igara.

Učesnici edukativnih radionica, imaće priliku da osvoje vredne nagrade kao poklon od Delta Cityja za buduće školske dane.

U okviru akcije “Back to school” biće organizovana i razmena i kupovina starih knjiga pa će učenici, po nižim cenama, moći sebi da obezbede udžbenike za narednu školsku godinu. Ovom prilikom, Delta City je mislio i na decu koja pohađaju specijalne škole i žive u teškim materijalnim uslovima. Posetioci šoping mola koji to žele, mogu odvojiti knjige i školski pribor, koji će biti donirani specijalizovanim školama “Sava Jovanović Sirogojno” i “Anton Skela”.

Povezana vest:  Moramo li biti simetrične, da bismo bile lepe?

Delta City poziva sve školarce i one koji to već jesu, da dođu u šoping mol i provedu poslednje dane raspusta uživajući u igri i društvu svojih vršnjaka.