kim_kardashian_2011Udala se Kim Kardashian

Američka starleta Kim Kardašijan (30) napokon je izgovorila sudbonosno „Da“ svom momku, NBA zvezdi, Krisu Humfrisu.

Venčali su se na privatnom imanju u Montecitou, Kalifornija, u prisustvu 440 gostiju. Kim je do oltara doveo očuh Brus Džener, a deveruše su joj bile sestre Kortni i Kloe.

Kim je bila u prelepoj jenčanici koju je dizajnirala čuvena Vera Vang, a venčano prstenje dizajnirala je njena prijateljica, također poznata Loraine Švarc. Kim je za venčanje naručila tri venčanice kako bi se mogla presvući prema potrebi. Kris je bio u crnom smokingu i beloj košulji s belom leptir-mašnom.

Povezana vest:  Lista 10 najfascinantnijih ličnosti godine na Ej-Bi-Siju

Među zvanicama su bile i zvezde Lindzi Lohan, Eva Longoria, sestre Venus i Serena Vilijams, Avril Lavinj… Sve zvanice su na zahtev mlade došle u crno-beloj kombinaciji. Svadbena torta koštala je između 15.000 i 20.000 dolara.

Ekskluzivne fotografije s venčanja otkupio je magazin People za neverovatnih 1,5 miliona dolara. Par je ranije izjavio da neće ići na medeni mesec pre iduće godine, ali će zato imati još jedno svadbeno veselje nakon venčanja. Desiće se to za desetak dana na zasad nepoznatoj lokaciji, preneli su američki mediji.

Povezana vest:  Elton Džon će tražiti momke za Kejti Peri, Hajdi Klum i Kim Kardašijan