Mr Stefan Braun_promocija_1

Mr. Stefan Braun predstavio novi ritam noćnog života u devetoj sezoni

Kompletno renoviran klub Mr. Stefan Braun premijerno je otvorio svoja vrata predstavnicima medija i najavio još jednu uzbudljivu sezonu beogradskog noćnog života, svakog dana u nedelji, već od 15. septembra.

Mr Stefan Braun_promocijaU neformalnom druženju sa menadžmentom kluba, poznatim gradskim di-džejevima i muzičarima bendova koji će nastupati u klubu, novinari su imali prilike da uživajući u prepoznatljivim koktelima, saznaju sve o novitetima, programu i planiranim humanitarnim akcijama koje će se organizovati svakog ponedeljka.

Miloš Petrović, menadžer kluba najavio je da će specijalni gosti prvog humanitarnog ponedeljka 19.09.2011. godine, biti DJ Junior Jack i DJ Kid Cream popularni dvojac, jedan  od najpoznatijih i najboljih house di-džej tandema današnjice. „Nama je velika čast što možemo da se pohvalimo što ćemo svetske house zvezde DJ Junior Jack-a i DJ Kid Cream-a ugostiti kao prijatelje kluba i provesti sa njima par dana, koliko planiraju da se zadrže u Beogradu. Očekujemo žurku za pamćenje, a brojne poznate ličnosti su već najavile svoje prisustvo i angažovaće se da prvog humanitarnog ponedeljka prikupe što više dobrovoljnih priloga“.

Povezana vest:  Modno-umetnički performans “Dizajniranje snova” Vladane Radosavljević i Petra Smiljanića

U saradnji sa listom „Svet“ svakog ponedeljka do kraja oktobra, sakupljaće se dobrovoljni prilozi kako bi se pomoglo dvema devojčicama iz Kragujevca, koje je majka napustila, uzrasta 5 i 7 godina, da dobiju osnovne stvari za život. Njihova starateljka Jovanka Kostadinović, o devojčicama brine godinama bez ikakvih materijalnih primanja.

Tradicionalno, i u narednim mesecima, ponedeljkom će poznati raditi za šankom i skupljati dobrovoljne priloge za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija, a za dobar provod  pobrinuće se DJ Vlada. Utorak je rezervisan za muziku devedesetih, dok će bend Veska Vučkovića, trenutno jedan od najpopularnijh pop-rock sastava, goste zabavljati sredom veče. Novina je da će poznat beogradski reper Dalibor Andonov – Gru i DJ Playa, četvrtkom preuzeti DJ pult i pobrinuti se za odličan provod uz R’n’B i Hip Hop zvuke. Petkom i subotom puštaće se najnoviji disco-house hitovi, dok će nedeljom kao i prošle godine nastupati „Extra Orchestra“ bend.

Povezana vest:  Uz Lego kocke do nove školske godine

Za sve ljubitelje kvalitetnih klubskih dešavanja, ovosezonski program kluba Mr Stefan Braun osmišljen je tako da opravda članstvo u renomiranoj  organizaciji  „The World’s Finest clubs“, u koju je primljen u decembru prošle godine.