deciji_sajam_2011_pogled_na_halu

CAMPINA PUDDIS DEČIJI SAJAM

Sve spremno za početak

 

Na najlepšoj dečijoj manifestaciji, CAMPINA PUDDIS DEČIJI SAJAM, mališane i njihove roditelje očekuje dosta zabave, nezaboravnih trenutaka, kao i niz iznenađenja. Otvaranje Dečijeg sajma počinje 14. oktobra u 14 časova na Beogradskom sajmu u hali 3.

Početkom sledeće nedelje, organizatori sajma zajedno sa klovnovima i animatorima obilaze predškolske ustanove, kako bi deci na što bolji način približili jedan deo zabave koja ih očekuje.

Povezana vest:  Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana

Pored nagradne igre Campina Puddis „Upamti korak“, koja će se održati na bini, na sportskom terenu mališani, takođe, mogu pokazati svoj takmičarski duh, tako što će se prijaviti za učestvovanje u igri generalnog sponzora, Campina Puddis štafeta. Veliku atrakciju na svakom sajmu predstavlja Campina Puddis fer plej fudbalska liga u kojoj učestvuje veliki broj dece koja već treniraju ovaj sport.

Povezana vest:  Alnari i Golden Rose prolećna akckija od 12. do 31. maja

Sa mališanima će se družiti Olimpijski komitet Srbije, Gradski centar za fizičku kulturu i Republički zavod za sport, a roditelji će na njihovom štandu moći da dobiju sve savete i informacije vezane za aktiviranje i uspeh dece u svetu sporta.

Pored generalnog sponzora Campina Puddis, mališane će svojim programom i ponudom oduševiti i ostali sponzori manifestacije Frikom, Bekutan, Pošta i Lavirint.

Povezana vest:  „GRAD MLADIH“ i ovog vikenda u Delta Cityju

Pokrovitelji osmog Campina Puddis Dečijeg sajama je Ministarstvo omladine i sporta.