XYZ_revija_kolekcija_za_jesen_zimu_2011

XYZ PREMIUM FASHION STORE  PREDSTAVIO NAJNOVIJE MODNE TRENDOVE  ZA JESEN/ZIMU 2011/12.

Uz prisustvo uvaženih zvanica iz javnog života, XYZ PREMIUM FASHION STORE je u petak 21.10. predstavio najnovije modne trendove za jesen/zimu u svom prodajnom prostoru u UŠĆE Shopping centru. Svi prisutni su uživali u izuzetnim odevnim kombinacijama iz kolekcija najpoznatiji svetskih brendova koje XYZ ekskluzivno donosi u Beograd i Srbiju: Armani Jeans, Burberry, Boss, D&G, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Z Zegna i mnogi drugi.

Povezana vest:  Zatvoren Serbia Fashion Week

Još jednom se pokazalo da je XYZ PREMIUM FASHION STORE apsolutni trendseter i uvek iznova obraduje građane Beograda i Srbije novim kolekcijama i brendovima u svojoj ponudi.

Modnu reviju su mogli da pogledaju svi posetioci UŠĆE Shopping centra i uvere se da u među kolekcijama ima ponešto za svačiji ukus.

XYZ PREMIUM FASHION STORE omiljena destinacija za dizajnersku modu je dizajnerski multi-brand koncept kompanije Sportina Group. Pored Beograda posluje u Ljubljani, Zagrebu, Splitu i Podgorici i vodeći je multi-brand store u regionu jugoistočne Evrope. U ponudi je preko 50 dizajnerskih brendova za odrasle ali isto tako i dečje kolekcije čuvenih brendova: Gucci Kids, Armani Junior, Burberry Children i Polo Ralph Lauren Kids. Poseban ugođaj pri kupovini u XYZ-u čini lični pristup svakom kupcu u cilju odabira adekvatne odevne kombinacije. Svojim lojalnim kupcima, XYZ nudi niz pogodnosti u okviru XYZ Member Club-a, kao što je dostavljanje odevnih kombinacija na željenu adresu u gradu i privilegije u korišćenju lifestyle usluga u svojoj partnerskoj mreži.

Povezana vest:  Novi miris praznika uz savršen Doncafé spoj

{vsig}XYZ_FASHION_SHOW_AW11_12{/vsig}