revija_30‘’30’’ – revija najprestižnijih srpskih modnih dizajnera u Belexpocentru u sredu, 26. oktobar

Posebnu atrakciju jubilarnog, 30. Izdanja  Beogradske nedelje mode predstavlja revija pod nazivom “30“, u okviru koje će se predstaviti najuticajniji dizajneri  koji su obeležili  prethodnih petnaest godina. Svako od njih predstaviće se sa po tri modela, a posebnu pažnju sigurno će izazvati kreatori koji su karijeru gradili na Beogradskoj nedelji mode, a stekli afirmaciju i uspeh u vodećim svetskim modnim metropolama. Revija je zamišljena kao mali presek onoga što naše tržište nudi na polju modnog dizajna, iz radionica naših samostalnih modnih dizajnera. Još jedna zanimljivost ove revije je što će pored manekena modele nositi ličnosti iz kulturnog i javnog života, prema izboru samih dizajnera.

Povezana vest:  Šta raditi kad loša ishrana zbog stresa stvara dodatni stres

Na reviji “30“ učestvuju:  Ana Ljubinković, Ana Grebec, Ana Šekularac, Ana Vasiljević, Bata Spasojević, Bojan Milisavljević, Boris Nikolić, Danijela Glišić, Darko Kostić, Dejan Despotović, Dejana Momčilović, Doda Komad, Dragana Ognjenović, Gordana Ćirić Krstić, Ingrid Huljev, Irena Grahovac, Iva Stefanović, Ivana Pilja, JSP – Jelena i Svetlana Proković, Katarina Puzić, Marija Sinđelić, Marko Mitanovski, Nataša Šarić, Peđa Nerić, Roksanda Ilinčić, SestreS – Ivana i Jelena Stevančević, Sonja Krstić, Suzana Perić, Tamara Radivojević, Tijana Pavlov, Verica Rakočević, Vesna Matijević, Vlada Stojanović, Zoran Stanić, Zvonko Marković.

Povezana vest:  Otvoren Serbia Fashion Week

Ova važna revija će imati odloženi prenos na televiziji STUDIO B u toku večeri, a kao i za sve ostale reije u BelExpoCentru organizator je obezbedio live streaming putem linka: Posle revije “30“, na programu 30. Amstel Fashion Week-a iste večeri su i revije:

Patrizia Pepe, B-Underwear i Novi Dizajneri (Iva Soković, Marko Marosiuk, Ivana Marušić i IVANMAN.

Povezana vest:  Počinje 21. Maybelline fashion selection