campari_mila_jovovic (1)

CAMPARI kalendar za 2012. nazdravlja životu uz prepoznatljivo lice Mile Jovović

 

Milano, Italija, 28. oktobar 2011 – Campari kalendar za 2012, 13. kalendar ovog brenda po redu, predstavljen je juče u Milanu, u Italiji. Nazvan Dolazi kraj sveta, dušo! (It’s the end of the world, baby!), ovogodišnji Campari kalendar nalazi inspiraciju u pričama da će po predviđanjima na osnovu drevne kulture Maja svet kakvog znamo prestati da postoji 21. decembra 2012. i ući u period transformacije.  Odgovor Camparija na ovu sumornu pretpostavku je da reaguje, na energičan i pozitivan način, bez kompromisa, suprotno od opštih tendencija.

Zato, samo uz naznake nepoznatih mogućnosti, Campari gleda pozitvno na intrigantne priče i predstavlja ih vizuelno  u seriji snažnih, impresivnih fotografija na kojima je holivudska glumica i super-model  Mila Jovović.

Napravljen da gledaoce povede na neverovatno vizuelno putovanje, kalendar prikazuje najnoviju žensku zvezdu Camparija na živopisnim fotografijama na kojima glumi hipotetičke scene o kraju sveta. Inspirisan modernom kinematografijom, mitološkim i biblijskim temama, kalendar ispituje značajne događaje iz dramatičnih filmova Pustošenje i Uragani do Invazije vanzemaljaca i Meteorita. Pozirajući u veličanstvenim kostimima, Jovovićeva sa uspehom privlači pažnju gledalaca svojim odlučnim stavom, snagom i kontrolom nad nepoznatim, i nazdravlja životu sa drugim glavnim glumcem, Camparijem.

Povezana vest:  Mladi preduzetnici u hotelu Zira

Campari koristi ovu priliku da slavi život kreativno, sa optimizmom i energijom, ohrabrujući ljude širom sveta da mu se pridruže u stvaranju izuzetnih trenutaka za pamćenje, uz čaše podignute u znak zdravice.

Mila Jovović komentariše svoje iskustvo na sledeći način: ,,Za mene kao modela i glumicu, ovo je bio uzbudljiv nov izazov da dočaram svaki od tih hipotetičkih događaja na teatarski i istovremeno sofisticiran način. Ono što me je najviše privuklo ovom projektu jeste snažna ispiracija koja stoji iza njega, kao i pozitivan pristup slavljenju života uz posebnu zdravicu, sa prijateljima i porodicom.’’

Povezana vest:  Ceo dan dečji dan

13. izdanje kalendara je snimio Dimitri Danilof,  jedan od najinteresantnijih aktera na međunarodnoj fotogafskoj sceni. Prirodan izbor za snimanje istinski mistične priče, ovaj fotograf rođen u Parizu je verno dočarao svaku scenu i pretvorio je u stvarnost. Živopisna produkcija, koja je predstavljala složen i dug proces, završena je specijalnim efektima koji su doprineli savršenom prikazu svake od zamišljenih situacija.

Danilof priča o svom angažmanu. ,,Volim kad imam priliku da radim sa sirovim idejama kao što je ova, tako da kad me je Campari upoznao sa idejom koja je inspirisala ceo projekat i koja dočarava svet mašte, znao sam da je to prava stvar za mene. Želeo sam da predstavim svaki scenario u najpozitivnijem svetlu , sa težnjom da događaje prikažem na nadrealan i koreografski precizan način. Garderoba, stajling i set su činili veliki deo scenografije, ali bilo je i slučajeva kad su bile dovoljne samo odgovarajuća frizura i šminka. Međutim, ono što je najvažnije jeste da je savršeno glamurozna Mila bila zvezda celog projekta.’’

Povezana vest:  Obeležen Svetski dan intelektualne svojine u Zavodu za intelektualnu svojinu

Mila Jovović označava povratak ženskih zvezda na stranice Campari kalendara, nakon što je prošle godine prvi put angažovan muškarac, Benisio Del Toro. Ona nastavlja tradiciju nekih od najlepših žena sveta koje su krasile stranice prethodnih Campari kalendara, među kojima su Selma Hajek, Eva Mendez i Džesika Alba.

Campari kalendar, koji se štampa u samo 9.999 primeraka, neće se naći u prodaji već će biti podeljen prijateljima Camparija širom sveta.

campari_mila_jovovic (2)