marko_scepovic_pssst_par_sme_1

Marko Šćepović: Nisam mogao da izdržim!

 

Fudbaler Partizana Marko Šćepović istakao je da na meču protiv Smedereva nije mogao više da trpi uvrede i da je zato poslao poruku navijačima. Šćepović i navijači crno belih nisu na istoj talasnoj dužini već duže vreme, a kada je zatresao mrežu Smedereva u subotu stavio je prst na usta i na taj način se obratio navijačima na istočnoj tribini. Time je izazvao žestoku reakciju i zvižduke, a trener Aleksandar Stanojević odlučio je da ga na poluvremenu ostavi u svlačionici.

Povezana vest:  Božović: Prvi smo, najefikasniji i zadovoljni

-Nisam mogao da izdržim. Njih dvojica-trojica su me bukvalno od zagrevanja vređala. Znam da sam profesionalac, znam da nisam smeo to da uradim, ali dogodilo se i sada ne mogu da vratim vreme. Šta je, tu je – rekao je Šćepović.

Problem je, ipak, što to nije bio prvi put jer se i posle eliminacije od Genka u Ligi šampiona raspravljao sa grobarima dok su napuštali stadion, a posle toga odmarao je nekoliko mečeva.

-Ne znam šta da kažem. Na ovoj utakmici sa Smederevom nisam više mogao da trpim uvrede. Pominjali su mi kompletnu familiju, brata, majku, oca. Svestan sam da i pored svega nisam smeo tako da reagujem i verovatno nikad do kraja karijere neću da učinim nešto slično – istakao je Šćepović.

Povezana vest:  Gvardiola: Doneo sam odluku

Mladi napadač tvrdi da je ućutkivao samo one koji su ga vređali još od zagrevanja.

-Svim ostalim navijačima se izvinjavam, najiskrenije, iako im nisam slao bilo kakvu poruku. Ono što sam uradio odnosilo se isključivo na one na čijoj sam meti bio. Izvinio sam se odmah u svlačionici članovima stručnog štaba i saigračima. Trener Aleksandar Stanojević me je izveo, jer je želeo da sačuva i mene i ekipu posle svega što se dogodilo – naglasio je Šćepović.

Povezana vest:  Bajern protiv Fiorentine želi nastavak serije pobeda

Da li će biti kažnjen od strane kluba još uvek se ne zna, ali je sigurno da ga očekuju razgovori sa čelnicima i trenerom.

-Nadam se, iskreno, da ću i dalje da dobijam šansu. Želim golovima da dobijem naklonost navijača i zaslužim aplauze – istakao je fudbaler Partizana.