HRP_DOI-27_05

DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI”  SAJT NA SRPSKOM JEZIKU

U susret novom “Dizni na ledu” spektaklu “Princeze i heroji”, od danas je aktivna i specijalna internet strana na srpskom jeziku www.disneyonice.rs

Na ovoj adresi, najmlađi mogu saznati sve detalje o predstavi, upoznati se sa pričama koje će biti dočarane na ledu, pregledati galeriju fotografija i u video insertima pogledati delić „magije na ledu“koja ih od 18. do 20. novembra očekuje u Beogradskoj areni.

Kao specijalna poslastica, na sajtu se nalaze igrice koje se mogu preuzeti kao što su čarobni lavirint u kome treba pomoći Zvončici da nađe put do princeza i bojanka sa Aladinom i Jasmin. Takođe, na raspolaganju su vam i 11 pozadina koje možete downlodovati ali i interesantan kviz pod nazivom “Koliko poznajete Diznijeve junake”.

Povezana vest:  Suđenje ženi koja je napala Leonarda DiKaprija

Pored zabavnog sadržaja, roditelji se mogu detaljno informisati o brojnim tehničkim stvarima kao što su: sa kojih mesta se najbolje vidi, da li postoje posebne pogodnosti u cenama ulaznica i gde se mogu nabaviti, za koji uzrast su Diznijeve predstave, koliko traje predstava, da li je dozvoljena upotreba foto aparata i slično.

Članovi tehničkog tima zaduženi za pripremu i postavku leda, dolaze u Beograd već u četvrtak a izlivanje leda počinje u ponedeljak. Samo postavka i priprema leda traje od 48 do 72 sata u zavisnosti od vremenskih uslova, vodenog pritiska i dr. i potrebno je najmanje četiri dana da sve bude spremno. Za nadgledanje radova koji traju i tokom dana i tokom noći, su zadužena trojica profesionalaca koja dolaze sa produkcijom.

Povezana vest:  Daleke destinacije sve bliže

Najbolja svetska produkcija na ledu “Dizni na ledu” sa predstavom “Princeze i heroji” vodiće vas od 18. do 20. novembra kroz čarobno putovanje u svet bajki. Kako bi događaj bio potpun, predstava će biti sinhronizovana na srpski jezik a glasove princezama i njihovim herojima, pozajmljivaće naši istaknuti glumci.

Podsećamo vas da je u toku likovni konkurs na temu ““Crtam princeze i heroje”. Radovi se mogu ostaviti na info pultu “Ušće” Shopping centra ili pošalju poštom na adresu: Arena Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Beograd (sa naznakom za konkurs “Crtam princeze i heroje”). Sa crtežima obavezno ostaviti i lične podatke – ime i prezime, godiste i kontakt telefon do petka, 11. novembra. Tri najbolja rada biće nagrađena sa po dve ulaznice za predstavu “Princeze i heroji” a ostali radovi će biti izloženi u holu Arene tokom trajanja manifestacije, od 18. do 20. novembra.

Povezana vest:  Evropski fudbal u ADA MALL-u

Ulaznice po cenama od 1250, 1750, 2250, 2500, 3000 i 3500 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.

Predstave će se u Beogradskoj areni održavati od 18. do 20. novembra u više termina:

Petak 18. novembar 2011 predstava u 19:00

Subota 19. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00

Nedelja 20. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00