lindzi_lohan_2011

Lindzi Lohan se skinula za “Plejboj“

 

Glumica Lindzi Lohan, koja je bila iza rešetaka u nedelju zbog kršenja presude i koja je optužena za pokušaj krađe, naćiće se u decembru na stranicama muškog magazina ““Plejboj““, prenele su danas agencije.

-Lindzi Lohan se slikala za januarsko/februarsko izdanje magazina “Plejboj“, a koji će se pojaviti u prodaji krajem decembra – navodi se u saopštenju “Plejboja“.

Povezana vest:  Kolcentar za sve koji žele da pomognu u vanrednoj situaciji

-Fotografije su apsolutno fantastične i urađene su sa mnogo ukusa, a biće propraćene i intervjuom tako da će čitaoci moći da upoznaju i Lindzinu drugu stranu – potvrdio je glumičin predstavnik za medije Stiv Honidž.

Glasine o glumičinom poziranju za “Plejboj“ kruže po medijima već nekoliko nedelja. U oktobru veb sajt TMZ, koji piše o poznatima preneo je da je “Plejboj“ ponudio Lohanovoj 750.000 dolara za poziranje u magazinu, ali da je ona želela milion dolara i da je “Plejboj“ pristao da joj da toliki honorar.Iz ovog magazina nisu želeli da komentarišu ove glasine.

Povezana vest:  Umro Erik Sigal pisac Ljubavne priče

Ovoj glumici nije prvi put da se obnažila za neki magazin. Ona se delimično skinula 2008. godine za Njujork magazin imitirajući Merlin Monro. Lindzi Lohan proslavila se sa 11 godina, ulogom u Diznijevom filmu “Zamka za roditelje“ i tada su je smatrali jednom od najtalentovanijih mladih zvezda.

Glumičina karijera dostigla je vrhunac tokom 2003. i 2004. godine, kada je glumila u filmovima “Otkačeni petak“ i “Zle devojke“. Lohanova je već sa 20 godina imala probleme za zavisnošću od alkohola i sa konzumiranjem opijata.

Povezana vest:  МcDonald’s do sada donirao više od 2 miliona dinara u novcu i obrocima