glee2 

Objavljene nominacije za „Pipls čois“ nagrade, serija “Glee” i film “Hari Poter i Relikvije smrti 2” sa najviše nominacija
 
Prema objavljenim nominacijama za dodelu „Pipls čois“ nagrada, pevačica Kejti Peri, Foksova muzička serija “Glee“ i film “Hari Poter i relikvije smrti 2“ imaju najviše nominacija, prenele su danas agencije.
“Hari Poter i relikvije smrti 2“ imaju čak devet nominacija, uključujući i kategoriju za najomiljeniji film, dok pop zvezda Kejti Peri i muzička serija “Glee“ imaju po sedam nominacija.
Nominacije Kejti Peri obuhvataju muzičku, filmsku i TV kategoriju. Ona je nominovana za najomiljenijeg ženskog izvođača, pop izvođača, izvođača koji je imao najuspešniju turneju, za najbolju pesmu “E.T“, za najbolji video spot “Last Friday Night“, kao i za najbolji glas koji je pozajmila Štrumfeti u animiranom filmu “Štrumfovi“ i za najomiljeniju gošću u sitkomu televizije Si-bi-es “Kako sam upoznao tvoju majku“.
Serija “Glee“ nominovana je u kategoriji za najbolju TV komediju i u nekoliko glumačkih kategorija – Kris Kolfer i Kori Montit za najboljeg TV glumca, Džejn Linč i Lea Mišel za najbolju TV glumicu u komediji i Gvinet Paltrou i Kristin Kenovet za najbolju gostujuću ulogu.
Dobitnike ovih nagrada određuje publika glasanjem putem interneta, a glasanje za dodelu nagrada čiji će dobitnici biti proglašeni 11. januara u Nokia teatru, završava se 6. decembra.
Povezana vest:  Nova knjiga recepata za roditelje i decu, a autori su – svi!