Decija radionica 1NAJPOPULARNIJE DEČIJE IGRE U DELTA CITYJU

Velika radionica u igranju najpopularnijih dečijih društvenih igara, biće otvorena od ponedeljka 21. do petka 25.novembra, u  šoping molu Delta City. Svi zainteresovani mališani, moći će da uživaju u igranju igara kao što su Bakugan, Basic Science, Vectron Wave, Moon Dough, Tech Deck i Zoobles.

Bakugan je kompleksna igra sa Bakugan kuglicama, metalnim kartama i kartama mogućnosti. Svaki Bakugan ima svoje G poene, svaka metalna karta donosi jos određen broj poena, a svaka karta mogućnosti može da uveća broj poena, umanji protivnikove poene ili okrene igru tako da Bakugan borac sa najmanjim brojem poena, pobeđuje u borbi. Biće predstavljena i nova igra – Basic Science, sastavljena od edukativnih setova, uz pomoć kojih se, kroz zabavu, uz naučne eksperimente i sastavljanje modela, deca upoznaju sa osnovama nauke.

Povezana vest:  Zašto je važno okružiti se pozitivnim ljudima avanturističkog duha

Najmlađim posetiocima šoping mola biće omogućeno i da se igraju sa Vectron Waveom, osmišljenim da samostalno lebdi u vazduhu uz pomoć propelera, kao i Moon  Dough -čarobnom i kreativnom penom, veoma lagane strukture. S njom i najnežnije dečije ruke stvaraju čudesne kreacije. Na raspolaganju za igru biće i Tech Deck, mini skejtbord, kao i Zoobles, bićima koja žive u cvetovima.

Povezana vest:  Četiri vrste kafe u McDonald’s restoranima ponedeljkom po specijalnoj ceni

Ostaje samo da dođete da se igramo zajedno jer je u Delta Cityju i dalje najbolji provod u gradu.