PRVI DECIJI MUZICKI MASKENBAL 1

Održan prvi dečiji muzički maskenbal u Beogradu

U subotu 17. decembra u Centru za kulturu i sport  Šumice, održan je PRVI DEČIJI MUZIČKI MASKENBAL, u organizaciji muzičke radionice  Mari Mari.

Deca su se družila sa poznatim pevačima, Anom Bebić, Romanom, Aleksandrom Perović, Nenadom Ćeranićem i Danijelom Pavlovićem. Maskenbal su otvorila deca Muzičke radionice Mari Mari,  Peđolino je odigrao sa prisutnima dečiji kabare, uživalo se u karaokama i družilo da brojnim animatorima i naravno Deda Mrazom. Održano je i takmicenje u pevanju i dva najbolja mala pevača su osvojila stipendiju u muzičkoj raadionici Mari Mari. Proglašen je i najbolji muški i ženski kostim, dodeljene su glavne nagrade a sva prisutna deca su na poklon dobijala igračkice.

Povezana vest:  SAMSUNG I DIZAJNER NIKOLAS KIRKVUD PREDSTAVILI EKSKLUZIVNE MODNE DODATKE ZA GALAXY NOTE 3 NA LONDONSKOJ NEDELJI MODE

-Na maskenbalu smo se divno proveli, kostimirana deca su izgledala kao iz bajke i svi su se veoma porudili da ne manjka dobre zabave. Bilo mi je zadovoljstvo da jedan ovakav dan priredim deci Beograda. Nadam se da će maskenbal imati svoju tradiciju i da ćemo ubuduće biti u mogućnosti da deci priredimo nezaboravne novogodišnje trenutke – izjavila je Mari Mari.

Povezana vest:  Britanska pošta izdaje marke u čast serije Igra prestola

PRVI DECIJI MUZICKI MASKENBAL