Nevena Veselinovic, PR Imleka

Predstavnici kompanije Imlek upalili svetiljke na velikoj jelki na Trgu Republike
 
Spektakularnim paljenjem svetiljki na pet metara visokoj jelki na Trgu Republike, kompanija Imlek je Beograđanima ponovo ulepšala centar grada kravicama, ali ovog puta u vidu ukrasa na toj jelki. Pored toga, Imlek se potrudio da tog dana zasijaju svetiljke na jelkama sa ukrasima u obliku kravica na još devet lokacija. Naime, devet dečijih institucija kojima je, po sugestiji predstavnika skupštine grada doniran novac prikupljen na aukciji kravica, dobile su jelke visoke preko dva metra i šarene ukrase u obliku Imlek kravica sa originalnim šarama sa kravica koje su ulepšavale centar Beograda celo leto.
Dečije institucije kojima su jelke i simpačni ukrasi u obliku Imlekove kravice poklonjene su  vrtićima  Vesna, Naša deca i Zeka, dom za decu „Moše Pijade“, domu za decu „Dragutin Filipović Jusa“, Osnovnoj školi „Boško Buha“ za decu sa posebnim potrebama,  KBC „dr Dragiša Mišović“ – dečijoj bolnici za plućne bolesti, dečijem odeljenju Instituta za ortopedsko hirurške bolesti Banjica i dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.
-Nadam se da ćemo ovom jelkom da doprinesemo prazničnom duhu kojim ovaj grad poslednjih nedelja odiše.  Šarene figure krava koje su celo leto “čuvale” centar Beograda svakako su obeležile 2011.godinu i bile su sjajno društvo na hiljadama fotografija koje su napravili Beograđani i njihovi gosti iz inostranstva. Imlek je projektom “Kravice u gradu” samo nastavio dugačak niz društveno odgovornih aktivnosti po kome je ova kompanija poznata – rekao je Srđan Popović, direktor marketinga kompanije Imlek.
Povezana vest:  Aladin na ledu osvojio srce princeze, ali i mališana (FOTO)