klizaliste 1_delta_2011

Otvoren Delta City Ice park

Delta City Ice park svečano je otvoren sinoć ispred ovog beogradskog šoping mola. Klizalište je otvorila slovenačka klizačka grupa „Lucky Lookers“, koja je zajedno sa članicama klizačkog kluba „Olimpik“ iz Beograda, priredila nezaboravno veče klizačkih bravura i sjajne animacije na ledu.

Osim slobodnog klizanja, ono zbog čega će posetioci Delta Cityja naročito voleti Ice park, jeste svakodnevni program za posetioce. Za najmladje će biti organizovane škole klizanja, osnove umetničkog klizanja, vrtić na ledu, kao i ledene igre i izazovi, diskoteka na ledu, maskenbal, family day, hokej na ledu i slično. Animatori su u stalnoj interakciji sa posetiocima, a svaki dan je drugačija zabava, što garantuje dobar provod.

Povezana vest:  Carlsberg Srbija predstavila treći godišnji izveštaj o zaštiti životne sredine

Podsetimo, Delta City Ice park je novi sadržaj u kojem će uživati posetioci ovog šoping mola sve do februara 2012. Radno vreme biće od 10 do 22 časa, svakog dana kao i vikendom. Za sve one koji nemaju klizaljke, obezbedjeno je iznajmljivanje. Sat i po vremena klizanja  koštaće 150 dinara, a iznajmljivanje klizaljki isto toliko. Klizalište je površine 300 metara kvadratnih, a za izradu ovog klizališta, korišćena je moderna aluminijumska tehnologija, koja štedi energiju i do 40 odsto u odnosu na klasična gumena klizališta, a klizanje je zagarantovano na temperaturama i do 30ºC.

Povezana vest:  Rođendanska žurka Supermarketa

Delta City, najbolji provod u gradu.