Kate_Middleton_War_Horse_Premiere
Kejt Midlton danas slavi 30 rođendan

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton proslaviće danas svoj 30. rođendan u porodičnoj atmosferi, preneli su svetski mediji.
Zvanničnici u palati rekli su da će proslava rođendana Kejt Midlton biti “intimna“ i time demantovali natpise u medijima da će se Midltonova oprostiti od 20-tih tako što će napraviti tematsku žurku sa karaokama.
Izbor da ovaj događaj prođe u tišini čini se primeran, ne samo zato što vojvotkinja ulazi u četvrtu deceniju života već i zato što se Midiltonova priprema za karijeru buduće kraljice, navodi AP.
Prošla godina donela je nekoliko značajnih promena u životu Kejt Midlton, počev od bajkovitog venčanja za princa Vilijama, preko putovanja širom sveta pa do glamuroznih prijema na kojima su prisustvovali. Svi ti događaji su obeležili njen put od običnog građanina do najpoznatije princeze na svetu i ikone stila.
Proteklog vikenda, Kejt Midlton je opet bila u centru pažnje kada su se ona i princ Vilijam pojavili na crvenom tepihu povodom premijere novog filma Stivena Spilberga “War Horse“ (Ratnji konj) u Londonu noseći kreaciju Elis Temperlej.
Javnost i kraljevska porodica sada, međutim, očekuju da se mlada vojotkinja skrasi i posveti svojim kraljevskim dužnostima, ali i rađanju naslednika.
Povodom 30. rođendana Kejt Midlton, starleta Kim Kardašijan dizajnirala je cipele specijalno za ovu priliku pod nazivom „The Duchess“, dok je Viktorija Bekam kreirala specijalnu kolekciju haljina i aksesoara isključivo za vojvotkinju od Kembridža.

Povezana vest:  Novogodišnja noć na Trgu slobode u Novom Sadu uz orkestarsko izvođenje zabavne i filmske muzike