victoria_beckham_1

Viktorija Bekam oduševila na Nedelji mode u Njujorku

 

Supruga fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija Bekam predstavila je na Nedelji mode u Njujorku svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2012/13, koja je pozitivno iznenadila mnoge prisutne, preneli su danas britanski mediji. Bekamova je objasnila da je na novoj kolekciji obratila pažnju na detalje i tehniku.

Povezana vest:  Pampers Active Baby, savršena oprema za vašeg malog šampiona!

Nova kolekcija obiluje haljinama koje su malo ispod kolena, sa rasferšlusom koji se nalazi na poleđini haljine i ide čitavom dužinom haljine, dok su detalji na odevnim kombinacijama špicaste kragne i četvrtasti džepovi.

Bekamova je uz vunenne dokolenice kombinovala čizme Kristijan Lobutin koje pristaju uz ove haljine, a boje koje dominiraju u kolekciji su nijanse zemljane i zagasite zelene, kao i crna, a tek po neki odevni komad je jarko crvene nijanse.

Povezana vest:  SAVAMALA IZNOVA PRIVLAČI PAŽNJU SVETSKIH MEDIJA

Iako se radi o klasičnim modelima, utisak kritičara je da u kolekciji nema ničeg dosadnog.

-Ona je veoma određena i fokusirana na ono što radi, a to su njena karijera, figura i kolekcija – rekla je modna direktorka u magazinu „Mari Kler“, Nina Garsija dodavši da nekadašnja članica grupe “Spice Girls“ izgleda sjajno i da je sama po sebi modna ikona i da je veoma strastvena u onome što radi.

Povezana vest:  "Lego" više neće da se reklamira u "Dejli mejlu"