Kate_Moss_Liu_Jo _hotoshoot 

Kejt Mos ima zdravstvenih problema, probudila se oduzete ruke
 
Slavna manekenka Kejt Mos pati od poremećaja nervnog sistema koji se manifestuje povremenom paralizom, objavili su britanski mediji.
Kejt je zdravstveni poremećaj dijagnostikovan prošlog vikenda nakon što se vratila iz Pariza i probudila u londonskom hotelu Ritz paralisane ruke. Manekenka nije mogla pomeriti ruku od ramena naniže.
Premda lekari kažu da će se potpuno oporaviti, bolest je jako pogodila 38-godišnju Kejt Mos koja se treba preseliti u 7,25 miliona vredan novi dom u Highgateu, u severnom Londonu, s mužem Džimijem Hinceom (43).
-Kejt je bila u Ritzu kad se probudila i nije imala osećaja u ruci i to je bilo zastrašujuće. Posetila je odmah hotelsku doktorku, a zatim tražila i drugo mišljenje. Prijateljima je rekla da ima uklještenje nerva, uobičajeni poremećaj koji može rezultirati privremenom paralizom – rekla je poznanica manekenke za Daily Mail.
Dok u luksuznom novom domu Kejt čekaju sprave za vežbanje, čini se da ih lepotica neće još neko vreme moći koristiti. Naime, kako je rekla prijateljica, ne može podići ni teglu, sa svime joj je potrebna pomoć.
-Džejmi će preuzeti pakovanje i ostale stvari oko selidbe jer Kejt trpi jake bolove. Rekli su joj da bi oporavak mogao potrajati mesecima – dodao je izvor britanskog lista.

 

Povezana vest:  Rukavica Majkla Džeksona za 190.000 dolara