derek_cisora_haos 

Kličko odbranio titulu, Čizora i Hej se potukli
 
Policija u Nemačkoj ispituje incident u kojem su se britanski bokseri Dejvid Hej i Derek Čizora potukli posle meča u Minhenu na kojem je Vitalij Kličko odbranio titulu svetskog šampiona u verziji Svetskog bokserskog saveta (WBC).
Epilog incidenta je da je Čizora jutros priveden u policiju na saslušanje povodom incidenta, a ista sudbina čeka i Heja čim bude pronađen, saopštio je predstavnik za štampu minhenske policije.
Hej je profesionalnu karijeru završio oktobra prošle godine posle poraza od Vitalijevog mlađeg brata Vladimira. U Minhenu je sinoć bio stručni konsultant jedne britanske televizije, a na konferenciji za novinare posle meča prvo se sukobio sa Kličkovim menadžerom Berndom Benteom koji mu je rekao da neće dobiti priliku za revanš Vitaliju.
-Za razliku od tebe, Čizora je dao sve od sebe. Više ne razmišljamo o tebi, jer si odbio dobijenu ponudu, a pritom nemaš nijedan pojas. Čizora je pokazao da ima srce, a ti samo nožni prst – zaključio je Bente, aludirajući na Hejovu izjavu da ga je povreda prsta sprečila da pobedi Vitalija Klička.
Posle svađe sa Benteom Hej se sukobio i sa Čizorom. U razmeni udaraca najgore je prošao Hejov menadžer Adam But koji je zaradio nekoliko posekotina iznad oka.

 

Povezana vest:  Borovčanin se priprema na Zlatiboru!