Pampers_Active_Baby__

Pampers Active Baby, savršena oprema za vašeg malog šampiona!
 
Bez obzira da li on puzi na sve četiri, čini prve korake, penje se na stolice u sobi ili gura omiljenu loptu po podu, beba se suočava sa svakodnevnim izazovima izdržljivo baš kao za olimpijadu. Kao I svakom drugom sportisti, potrebna mu je prava oprema da mu pomaže tokom bezbrojnih sati vežbanja. Pampers Active Baby kao anatomski odgovarajuća oprema, omogućava mu slobodu pokreta koja mu je neophodna da bi dao najviše u svojoj igri I da bi uživao u zdravom I srećnom razvitku.
Dok se London priprema za najbolje sportiste 2012, dečije sobe širom sveta su dečije igraonice malih Olimpijaca. Kao deo svetskog partnerstva kompanije Procter & Gamble i London 2012 Olympic Games, Pampers, najprodavaniji svetski brend pelena za bebe, proslavlja bezbrojne sate “treninga” malih šampiona I nudi im opremu za igru koja pomaže bebi da oslobodi svoj jedinstveni duh igre.
Pampers, oficijelni sponzor Olimpijskih igara, poziva mame da dokažu Olimpijski duh svojih mališana tokom nagradnog takmičenja za njihove mališane. U periodu od 9.aprila do 5.maja Facebook stranica “Mamin svet” postaje arena u kojoj će se takmičiti dva tima koja će trenirati neki od najznačajnijih Olimpijaca Srbije.
Svake nedelje, srpski šampioni će pomoći majkama da osvoje jednu od 36 nagrada posvećenih njihovim lepim uspomenama sa svojim bebama, ili veliku nagradu: jedno od 30 mesta u VIP timu koji će učestvovati u prvom Pampers prvenstvu u pelenama. Da biste saznali ko je šampion koji vam može pomoći da se popnete na Pampers Olympics podijum, pratite www.facebook.com / MaminSvet (uslovi konkursa su na raspolaganju).
Kroz igru, bebe svakodnevno nauče nove veštine i svaka od njih je važna pobeda za našeg malog šampiona, koji je spreman na velike napore kako bi odrastao. Kako bi beba mogla da pređe udaljenost od 29 fudbalskih terena za samo jedan dan,sigurno mora imati odgovarajuću opremu. Pampers pomaže mališanima da razviju jedinstveni duh igre i da imaju zdrav i srećan razvoj, nudeći im maksimalnu zaštitu potrebnu za slobodu kretanja.
Nikola Rađen, podržava Pampers olimpijsku kampanju: „Zadovoljstvo mi je da učestvujem u Pampers kampanji koja podstiče olimpijski duh koje svako dete nosi u sebi,  i promoviše pelene koje omogućavaju svakom detetu da se slobodnokreće. Kao Olimpijac, znam koliko je truda i napora potrebno da ostvarimo željene rezultate,a ove godine naš cilj je zlatna medalja. Kao roditelj dve divne ćerke, svestan sam koliko je i njima napora bilo potrebno da prohodaju, u čemu sam im pružao beskrajnu podršku, a danas sam veoma ponosan na njih i na njihove male uspehe.“
Za mališana, igra je mnogo komplikovanija nego što izgleda! Ali svaki minut igranja može značiti pravu lekciju života. Zbog toga su Pampers stručnjaci  spremni da pomognu mamama da saznaju sve potrebne informacije o prednostima metode učenja kroz igru za razvoj deteta. I vaša beba može uživati u slobodi pokreta, zahvaljujući  Pampers Active Baby pelenama, koje savršeno pristaju vašem malom šampionu.

 

Povezana vest:  FESTIVAL PIVA OD 14. DO 18. AVGUSTA