TANJA MITUSINA - INTIMISSI_1

TANJA MITUŠINA – NOVO LICE U KAMPANJI INTIMISSI ZA KOLEKCIJU PROLEĆE – LETO 2012.
 
Ona je dvadesetogodišnja Ruskinja. Rođena je u Pernu, od majke domaćice i oca koji potiče iz radničke klase. Odrasla je pod uticajem novog talasa modnih tendencija, koji su preplavili Rusiju. “Sanjala sam o Intimissimi kampanjama”, rekla je Tanja na svom prvom kastingu  skautima Intimissimia, “i sada mi se taj san ostvaruje”.
Sebe opisuje kao velikog radnika i perfekcionistu.  Njen omiljeni film je Tarantinov “Kill Bill”. U svetu modelinga, uzora ima u svojoj baki.
Poput svojih predhodnica, Irine Šaik, Bijanke Balti i Alise Miler, Tanja Mitušina će nastaviti dugogodišnju tradiciju vrhunskih Intimissimi modela od kojih zastaje dah.
TANJA MITUSINA - INTIMISSI 
“RAZGLEDNICA IZ TOSKANE” naziv je kampanje za katalog kolekcije za ovu sezonu. Rađena je pod budnim okom direktora fotografie Rafaela Marcuka, koji je izvanrednim foto šutingom predstavio suštinu ovog italijanskog brend, smestivši ga u dušu Italije – TOSKANU.
Evocirajući ukuse i mirise, Marcuka je napravio seriju fotografija  na kojima Tanja, predstavlja modele prolećne kolekcije. Oni su meki, delikatnih tonova i mešavina su toplih boja toskanskog sela i hromatskih nijansi.
Izgledati sexy ali prirodno, primamljivo i bez ograničenja, suština je svake fotografije, koju predstavljaju Tanja i Intimissimi, za kolekciju proleće 2012.

 

Povezana vest:  Paris Hilton optužena za posedovanje droge