Gillette_ambasadori

Gillette lansirao novu generaciju brijača Fusion ProGlide pomoću spektakularne maping projekcije

Sinoć u klubu Soho, u odličnoj atmosferi, Gillette Fusion ProGlide otkrio  je najnoviju tehnologiju znanja i inovacija u pozadini nove generacije proizvoda, pomoću  spektakularne 3D maping projekcije. Domaćin događaja Miloš Milovanović, poznati voditelj, ovom prilikom je zvanično predstavio i Gillette Fusion ProGlide ambasadora Andriju Miloševića, kao  i promotere ovog brenda u Srbiji – Miloša Bikovića, jednog od najpopulanijih srpskih glumaca mlađe generacije, Boška Jakovljevića, voditelja i manekena, Strahinju Miloševića, uspešnog košarkaša i jednog od naših najboljih fudbalera Milana Vilotića.

Gillette Fusion ProGlide se udružio sa poznatim srpskim muškarcem, koji je koristio Gillette Fusion ProGlide proizvode poslednjih par meseci i koji podržava novu liniju tokom cele kampanje ovog proleća, predstavljajući najnoviju tehnologiju i inovacije koje stoje iza brijača sa najtanjim oštricama -glavnim oštricama – koje klize preko kože bez napora, uz veću udobnost prilikom brijanja.

To je pravo otkrovljenje. Gillette Fusion ProGlide pruža pravo iskustvo u brijanju, jer osećate da vam brijač bez napora klizi po licu sa manje trzanja i čupanja. Uveren sam da je novi Gillette Fusion ProGlide najbolje iskustvo i za mene je postao nezamenjiv, izjavio je Andrija Milošević, glumac i voditelj VIP Survivor Kostarika.

Povezana vest:  Novak Đoković Fondacija priređuje četvrti Panel „Putem šampiona“ pod naslovom „Talenat u sportu – istina ili mit?“

Šezdeset i pet posto muškaraca doživljava nelagodnost za vreme i posle brijanja, ali to ne mora da bude tako. Unapređenjem Gillette Fusion i Mach 3, najprodavanijih brijača na svetu, Gillette nastavlja da postavlja standarde kao istinski lider tehnoloških inovacija u muškoj nezi sa Gillette Fusion ProGlide, koji karakteriše redizajniran kertridž sa Gillette najtanjim oštricama koje klize bez napora preko dlaka omogućavajući veću udobnost prilikom brijanja za koju su muškarci mislili da nije moguća. Rezultat je familija brijača koji muškarci preferiraju u odnosu 2 prema 1 u poređenju sa Gillette Fusion.

Novi Gillette Fusion ProGlide sistem brijanja je značajno unapređene performansa i udobnosti koja se oseća prilikom brijanja, nadmašujući Gillette Fusion. Da bi se smanjila nelagodnost kože i korena dlake prilikom brijanja uzrokovanih trzanjem i čupanjem, Gillette Fusion ProGlide brijači uključuju seriju jedinstvenih tehnologija usmerenih na kritične oblasti omogućavajući bolje brijanje. Nauka u pozadini Gillette Fusion ProGlide brijača se odnosi na svaki aspekt interakcije brijača i sa dlakama i kožom lica, uzimajući u obzir desetine varijabli koje utiču na navike prilikom brijanja i rituale muškaraca širom planete.

Povezana vest:  Lindzi Lohan dobila novu tužbu

Baziran na revolucionarnoj tehnologiji Gillette Fusion, Gillette Fusion ProGlide uključuje seriju  jedinstvenih tehnologija usmerenih na oblasti koje su kritične za bolje brijanje, i obezbeđuje neverovatnu udobnost i performanse:

• Re-dizajnirane oštrice noževa za nisko sečenje sa najtanjim Gillette sečivom, finijim ivicama i naš napredno otporan gornji sloj omogućavaju  lako brijanje dlake*.

• Stabilizator sečiva obezbeđuje komforan optimalan razmak sečiva time što omogućava da se sečiva prilagođavaju konturama lica muškarca.

• Aerodinamičan dodatak snowplow comfort guard  svojim kanalima pripremaju kožu za održavanje optimalnog kontakta sa sečivom I za istezanje kože za precizno, prijatno brijanje.

• Veća traka sa lubrikantom obogaćena mineralnim uljima I lubrikantskim polimerima   omogućava da brijač glatko klizi preko kože čak pri ponavljanju poteza ili pri svakodnevnom brijanju.

Povezana vest:  Stop aknama: Brže i lakše do čistije kože i jačeg samopouzdanja

• Unapređeni precizni trimer obuhvata pojačano sečivo, češalj koji podešava  usmerenje dužih dlaka, I nove slotove za ispiranje.

• Redizajnirana drška sa većim, više ergonomskim držačima za bolju kontrolu, odlične težine, I pogodnija za balansiranje  prilikom brijanja prednjih  površina I pozadi.

• Inovativni Microcomb, samo na Gillette Fusion ProGlide Power, koji pomaže u navođenju dlaka na brijač.

Gillette Fusion ProGlide je dostupan u verzijama Manual (bez baterija) i Power (na baterije). Uz Gillette Fusion ProGlide dolazi i nova linija proizvoda posle brijanja. Gillette Fusion ProGlide (preps) i Gillette PRO – gel za brijanje koji hladi i sadrži više lubrikanata za klizanje bez napora, kao i balzam posle brijanja koji oporavlja i hladi sveže obrijanu kožu i ima hidrirajući efekat**, u samo jednom jednostavnom koraku. Korišćeni uz Gillette Fusion ProGlide obezbeđuju najprijatnije Gillette brijanje.

 

{vsig}GILLETTE_AMBASADORI{/vsig}