Fa_Natural&Care_Shower_Cream

Maksimalne performanse na najprirodniji način uz Fa Natural liniju

Kada žele da izgledaju lepo i da se osećaju dobro, dame se danas sve češće okreću proizvodima čije formule sadrže prirodne sastojke. Više od 50 odsto potrošača aktivno traži prirodne proizvode, dok devet od deset žena želi da izgleda prirodno. Zbog toga je Fa dizajnirao inovativnu Fa Natural liniju za negu tela – koja kombinuje maksimalne performanse sa prirodnim sastojcima i pomaže damama da se osećaju i izgledaju prirodno lepo.

Povezana vest:  Beč: autobus izvučen iz Dunava 1976. ponovo vozi

Nova linija sadrži Fa Natural & Power dezodoranas koji obezbeđuje efikasnu deo zaštitu do 48 sati sa prirodnim ekstraktom bambusa i pruža fantastičan osećaj suve kože bez zatvaranja osetljivih pora pazuha. Vlakna bambusa sadrže celulozu, lignin i silicijum – sastojke koji u kombinaciji deluju kao jak prirodni apsorbujući kompleks. Suva bambusova vlakna apsorbuju čak 230 odsto vode.

Povezana vest:  Arhitektonski studio KDA na čelu sa Ksenijom Đorđević pokreće jedinstven koncept opremanja enterijera

Dostupna u vidu deospreja, nova Fa Naturel & Power linija ima prijatan svež miris belog grožđa i čini da koža diše, istovremeno pružajući pouzdanu deo zaštitu do 48 sati.

Takođe, nova linija dostupna je i u segmentu za kupanje i pranje ruku, koja uključuje gel za tuširanje i čvrsti sapun. Natural & Care linija je obogaćena mlekom jojobe, bademovim uljem i proteinima mleka, te smiruje i štiti kožu od isušivanja.

Povezana vest:  Nike: Budućnost nema granice

Poreklom iz pustinja Kalifornije, Arizone i Meksika, mleko dobijeno iz biljke jojobe pomaže da se obnovi nivo vlažnosti, a koža zaštiti i učini glatkom, dok je formula Fa Natural & Care linije 100 odsto bez parabena.

Nova Fa Natural linija za negu tela od Henkela pruža maksimalne performanse na najprirodniji način – za dame koje žele da izgledaju i da se osećaju prirodno lepo.