JustinBieber_promo01_universalmusic.rs_2012

Tejlor Svift i Džastin Biber najplaćenije zvezde ispod 30

 

Pevačice dominiraju na novoj Forbsovoj listi najplaćenijih mladih zavezda ispod 30 godina, a na prvom mestu nalazi se pevačica Tejlor Svift (22) sa zaradom od 57 miliona dolara. Njen kolega Džastin Biber (18), čija se zarada procenjuje na 55 miliona dolara, jedini je muškarac koji se nalazi u top pet. Tu je još i Rijana na mestu broj tri sa zaradom od 53 miliona dolara, a iza nje se nalaze Lejdi Gaga (52 miliona dolara) i Keti Peri (45 miliona dolara), navodi se na sajtu Forbs.com na kome je juče objavljena lista.

Povezana vest:  SuperWine 2013 od 28. do 30. juna

Lejdi Gaga se prošle godine našla na prvom mestu Forbsove liste sa zaradom od 90 miliona dolara, a Forbs navodi da se njen pad opravdava time što nije bila na turneji u periodu od maja 2011. do maja 2012. godine kada je rađeno istraživanje.

-Zajednička stvar koju imaju žene na ovoj listi, pored toga što imaju sjajne hitove, su njihove jake ličnosti – rekla je Doroti Pomeranc iz Forbsa.

Povezana vest:  Rok za slanje prijava na NLB KomBank Organic konkurs produžen do kraja septembra

Zvezda vampirskog serijala “Sumrak“ Kristen Stjuart, koja je bila najplaćenija glumica prošle godine sa zaradom od 34,7 miliona dolara, našla se na sedmom mestu liste i ona je jedina glumica koja se nalazi u top 10. Stjuart, koja je glavna glumica u “Sumrak“ sagi, takođe je igrala u filmu “Snežana i lovac“ i smatra se jednom od zvezda u usponu u Holivudu, prenosi Rojters.

Povezana vest:  adidas Originals za jesen-zimu 2014/2015. predstavlja patike ZX Flux

Njen partner u seijalu “Sumrak“ i u stvatnom životu Robert Patinson našao se na 10. mestu sa zaradom od 26,5 miliona dolara. Forbsova lista je formirana na osnovu analiza prodaje karata za koncerte i prodaje albuma, zarada filmova i drugih faktora koji su uticali na formiranje zarada mladih zvezda. Menadžeri, advokati, agenti i drugi insajderi bili su takođe konultovani.