rulet_Triple_Crown_u_holandskom_kazinu_u_Ajnhovenu

SRPSKI  RULET OSVAJA SVETSKA KAZINA

Kada su 2009. godine okupili stručnjaci iz kompanije Mozzart, najvećeg organizatora igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, firme Fazi, renomiranog proizvođača elektronskih ruleta iz Niša i svetski poznati industrijski dizajner Karim Rašid, rezultat je bio avangardni elektronski rulet Triple Crown sa revolucionarnim opcijama za igru na tri aktivna točka, inovativnim tehničkim rešenjima i ultramodernog, do sada neviđenog dizajna.

Na najvećem sajmu igara na sreću u Londonu, svetsko tržište je sa oduševljenjem  propratilo pojavljivanje elektronskog ruleta Triple Crown, a Srbija je dobila visokotehnološki proizvod vrhunskog kvaliteta i novi izvozni adut. Krajem prošle godine, posle iscrpnih testiranja, rulet Triple Crown je dobio i najcenjeniji međunarodni sertifikat kvaliteta – licencu GLI 11 2.0 (Gaming Laboratories International) koji garantuje vrhunski kvalitet i sigurnost proizvoda.

Povezana vest:  „Mikser tango festival" od 14. do 16. februara

Osvajanje prestižnog GLI sertifikata potpuno je otvorilo mogućnosti za proboj na svetsko tržište i plasiranje ruleta Triple Crown širom zemljine kugle. Nedavno su ovi revolucionarni ruleti postavljeni u prestižnom kazinu u Ajnhovenu, iz velikog holandskog lanca kazina “Fer Play”. Istovremeno, ovih dana se ostvaruju i kontakti sa međunarodnom kompanijom “MSC Cruisers” radi nabavke Triple Crown ruleta za ploveća kazina na njihovim velikim turističkim brodovima za krstarenje.

Povezana vest:  Capital Soleil sa visokom zaštitom do idealne kože tokom zime

Ipak, istinski trijumf srpskog ruleta Triple Crown i kompanije Mozzart jeste sklopljen ugovor sa svetski poznatom kompanijom Las Vegas Sands Corporation, koja u svom portfoliju poseduje luksuzne hotele – kazina Venetian i Palazzo u Las Vegasu, Sands Casino Resort Betlehem u Pensilvaniji, Marina Bay Sands u Singapuru, ali i ništa manje luksuzne Venetian, Plaza, Four Seasons hotele i apartmane na poluostrvu Makao, koje je svojevrsni Las Vegas Dalekog Istoka. Sada je već izvesno da će prvi Triple Crow ruleti na Dalekom Istoku biti instalirani u luksuznom hotelu sa jednim  od najvećih kazina na svetu  – Venetian u Makau.

Povezana vest:  Umetničko-modni performans Marine Mićanović u Bruklinu

Prodor domaćeg ruleta Triple Crown na najzahtevnija svetska tržišta predstavlja najbolju potvrdu uspešnosti savremenog koncepta kompanije Mozzart i primene najnovijih tehnologija u svim oblastima poslovanja. Takođe, to je i dobra osnova za otvaranje novih radnih mesta u domaćoj industriji igara na sreću koja je, po svemu sudeći, do sada mnogo više cenjena u inostranstvu nego u Srbiji.