Smoki

NAJVEĆI LANAC SMOKI FANOVA

Došao je i taj dan, Smoki slavi svoj 40. rođendan! Uključi se i ti u njaveći lanac Smoki fanova, lajkuj njegovu stranicu i čestitaj svom omiljenom flipsu rođendan.

Smoki je porastao, dobio još mnogo obožavatelja, ali je ostao podjednako ukusan kao što je bio i pre 40 godina. Upravo zato, Smoki je brend broj jedan u regionu, sa nejvećim brojem fanova na Facebook-u koji trenutno prevazilazi broj od 442.000!

Povezana vest:  Beč dobio presudu protiv platforme Airbnb

Baš zato, Smoki je zaslužio najveću rođendansku čestitku koju je ikada dobio. A uz malo kreativnosti, možeš i ti biti deo nje!

Zato, stani ispred kamere od pojasa na gore, raširenih ruku, tako da gledaš kroz ekran a dlanovi ti se nalaze van njega. Desnom rukom preuzmi  kesicu Smokija i postavi je ispred sebe. Pojedi jedan Smoki. Levom rukom prosledi kesicu sledećem Smoki fanu.

Povezana vest:  EKSPLOZIJA KREATIVNOSTI NA DRUGOJ VEČERI VANREDNOG “SERBIA FASHION WEEKA”

Gde ćeš snimiti svoj video i na koji način ćeš urediti svoj prostor u potpunosti je prepušteno tebi. Možeš čestitati Smokiju rođendan, pozvati drugare da ti se pridruže ili smisliti nešto sasvim originalno.

Video rad sa najviše lajkova dobiće na poklon DVD plejer, dok će narednih dvadeset plasinaih uživati u hrskavom Smoki paketu. Ipak, bitno je da budeš i što kreativniji jer će specijalni žiri posebno nagrađivati najzanimljivije radove – tri digitalne kamere biće dodeljene najoriginalnijem videu, kao i dvadeset Smoki paketa koje će dobiti oni najkreativniji.

Povezana vest:  KC GRAD slavi 5. rođendan ovog proleća

Budi deo najvećeg lanca Smoki fanova i daruj Smokija poklonom kakav zaslužuje.

Jer – jedan je Smoki!

Direktan link za aplikaciju: www.bit.ly/Smoki40