photo_by_Misa_Obradovic

Projekat New Wave – konkurs za modne fotografe, najveća izložba modnih editorijala na ovim prostorima

Projekat  New Wave predstavlja javnu izložbu editorijala nove generacije modnih fotografa koji će kroz svoj objektiv predstaviti 10 editorijalnih tema. Odabrani će uz vođstvo modnog fotografa Miše Obradovića i kreativnog tima realizovati editorijale na deset zadatih tema koji će biti izloženi u 20 vozila gradskog saobraćaja od aprila do juna 2013.

Povezana vest:  Kakvu kafu pije Senidah?

Tokom tri meseca ovaj javni prostor biće mesto promocije novog talasa modnih kreativaca. Ideja je da izađemo iz zatvorenih izložbenih prostora i da nekoliko hiljada ljudi svakog dana na svom putu ka poslu ili kući dobije prilku da uživa u jedinstvenoj izložbi na ovim prostorima.

Osim promocije novih modnih fotografa, projekat ima za cilj da im pruži priliku da prođu kroz proces rada u profesionalnim uslovima, u određenom vremenskom roku i uz zahteve nekog klijenta, u ovom slučaju mentora projekta i umetničkog tima.

Povezana vest:  Naručeno još sedam novih inkubatora

Mentor Miša Obradović, kao jedan od naših najuspešnijih modnih fotografa, vodiće proces stvaranja editorijala, usmeravajući buduće profesionalce.

Do deset fotografa koji će učestvovati u projektu biće odabrani putem konkursa.

Potrebno je da pošaljete svoju prijavu na mejl [email protected]

Prijava treba da sadrži:

-do 10 fotografija koje najbolje izražavaju vašu estetiku

-vaše podatke: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail adresa

Povezana vest:  Nove Syoss Vibrant boje za kosu - posvetljivanje i bojenje tamne kose u jednom koraku

Rok za prijavljivanje: 20.novembar