Gillette ambasadori_Srbija_2012

Gillette odgovara na zahteve muškaraca omogućavajući neverovatnu udobnost prilikom izbrijavanja sa Gillette Fusion Proglide i uz pomoć svog tima izaziva srpske muškarce da pokažu svoju drugu stranu ličnosti

Večeras na specijalno organizovanom događaju u galeriji New Moment u Beogradu, Gillette Fusion ProGlide je otkrio tajnu savršeng izbrijavanja uz pomoć svog Gillette tima, koji čine jedni od najpoznatijih muškarca u Srbiji – Ivan Ivanović, Milan Kalinić i Boško Jakovljević. Članovi Gillette tima otkrili su i svoju drugu, manje poznatu,  stranu ličnosti, Ivan, popularni voditelj je istovremeno i pasionirani kuvar, Milan, pored toga što je poznati glumac,  takođe je i profesionalni pilot, a Boško poznati voditelj i model, je s druge strane i priznati dizajner. Oni su takođe i deo Facebook takmičenja, koje je počelo 22. oktobra i trajaće do 18. novembra, a koje će doneti fanovima zvanične stranice Gillette Srbija impresivne nagrade, kao što su pozlaćeni dvadesetčetvorokaratni Gillette Fusion ProGlide brijači, a takođe i ceo jedan dan proveden u društvu ovih poznatih muškaraca.

Povezana vest:  Umro Umberto Panini, kreator albuma samolepljivih sličica

-Volim Gillette Fusion ProGlide, ovo je moje drugo učešće u kampanji i konstantno ga koristim od lansiranja na tržište. On je transformisao moje brijanje u glatko klizanje. Srećan sam što sam imao prilike da budem partner sa Gillette-om u njihovom nastojanju da preokrenu muškarcima dan, i uveren sam da će ljubitelji Gillette-a širom zemlje biti oduševljeni iznenađenjima koje sprema Gillette tim, podjednako kao što su samim proizvodom – rekao je Boško Jakovljević.

Povezana vest:  Konkurs za desetu VIRTUS nagradu za filatropiju

Većina muškaraca oseća nelagodnost tokom i nakon izbrijavanja. Neki od njih to vide kao ultimativni test za njihove brijače. Zbog toga je Gillette Fusion ProGlide je okrenuo svet naglavačke i omogućio muškarcima brijanje uz dlaku uz neverovatnu udobnost koja će im omogućiti odličan početak dana.

Tehnike brijanja kod muškaraca su različite. Neki muškarci se briju povlačeći brijač na gore dok drugi muškarci to rade povlačeći brijač na dole. Ali većina muškaraca u toku brijanja koristi oba načina. Kao rezultat toga, mnoge dlake su sečene u suprotnom smeru od smera njihovog rasta.

Povezana vest:  Poznate ličnosti u ulozi manekena, tematske revije i pokloni u UŠĆE Shopping Centru

Gillette Fusion ProGlide tehnologija je osmišljena tako da omogući neverovatnu udobnost prilikom izbrijavanja zahvaljujući sledećim inovacijama:

·   Tanje oštrice koje omogućavaju manji otpor prilikom sečenja klize po koži i nežnije seku dlaku.

·   Mikročešalj koji pomaže optimalnom navođenju dlake na oštricu i pomaže manje agresivnom sečenju prilikom izbrijavanja.

-Uz Gillette tim i Facebook takmičenje, želimo da pokažemo muškarcima u Srbiji da je ljubav prema nekoj vašoj strasti potpuno drugačija od onoga čime se zaista bavite, isto kao što je i savršeno izbrijavanje uz Gillette Fusion ProGlide bolje od običnog – rekao je  Ivan Ivanović.