grazia_shoping_night

“Grazia Shopping Night UŠĆE-special edition” u petak 9. novembra. od 17 časova do ponoći

Zbog izuzetno velikog interesovanja, u petak 9. novembra. od 17 časova do ponoći, pred nama je nova NOĆ IZNENAĐENJA – “Grazia Shopping Night UŠĆE-special edition”.

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, izdavačka kompanija Attica Media i magazin Grazia organizuju tradicionalnu manifestaciju „Grazia Shopping Night“ u Shopping Centru UŠĆE. Uz najraznovrsniji program kupovine i zabave prepun iznenađenja, u radnjama najpoznatijih modnih brendova, sa veoma primamljivim popustima, očekuje nas i 5% dodatnog popusta za korisnike Maestro® i MasterCard® platnih kartica u posebno označenim radnjama.

Povezana vest:  Kompanija dm drogerie markt u potpunosti povlači plastične ambalažne kese iz prodaje

Fantastične nagrade za sve kupoholičare, zabava za najmlađe u pravom dečijem pozorištu, fantastični spektakl Stand Up komedije koja će vas zabaviti i nasmejati do suza i jedinstvena avantura za celu porodicu sa fotografijom za uspomenu iz porodičnog šopinga, samo su deo velikih iznenađenja.

Vaši lični šoping savetnici za nezaboravnu noć biće predstavnici magazina Grazia, koji će svojim stručnim savetima pomoći da i ove sezone odaberete omiljenu garderobu. Vrhunac muzičkog programa nas očekuje u veoma atraktivnom nastupu Diva devojaka, koje će svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima pokazati svoje umeće u pevanju svetskih muzičkih hitova.

Povezana vest:  Revolucionarni embrioskop od sada i u Srbiji

Nastup je inspirisan koncertom popularne zvezde Dženifer Lopez, koja turneju završava u Beogradu. Najbolje DJ dame u štiklama, podednice prvog domaćeg takmičenja na konkursu Grazia Super OnaDJ, pripremile su do sada neviđeni mix program i još mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Zvanične platne kartice manifestacije su Maestro® i MasterCard® sa fantastičnim popustima iznenađenja. Zvanični parfem Grazia Shopping Night UŠĆE je Boss Nuit Femme.

Povezana vest:  NIVEA MEN Sensitive – za glatku kožu nakon brijanja

UŠĆE Shopping Centar će u petak 9. novembra biti u znaku  jedinstvene modne šoping fešte kakva se dešava samo u velikim svetskim šoping centrima.