vermezovic_par_nef

Miljković: Moramo da iskoristimo šanse protiv Intera

Fudbaler Partizana Aleksandar Miljković rekao je danas da njegova ekipa mora da iskoristi svaku šansu protiv Intera, jer velike ekipe ne dozvoljavaju veliki broj prilika za gol.

-U velikim utakmicama moraju da se iskoriste jedna, ili dve šanse. Nismo to uspeli u Milanu, ali neophodno je da ostanemo psihički jaki, nastavimo da se borimo, a ne da žalimo za propuštenim prilikama – rekao je Miljković novinarima u Sportskom centru „Teleoptik“.

Povezana vest:  Boško Janković dao dva gola i asistirao u pobedi Đenove

On je dodao da očekuje podršku navijača sa tribina i da bi to mogao da bude adut crno-belih u utakmici protiv italijanskog Intera.

Napadača Marka Šćepovića ne opterećuju navodi italijanskih medija da bi Inter mogao da dođe u Beograd sa rezervnim timom.

-I tamo su igrali bez nekoliko standarnih igrača, pa su pokazali da i sa rezervama mogu da odigraju dobro. Predstoji nam izuzetno teška utakmica i pokušaćemo da se revanširamo za poraz u Milanu – rekao je Šćepović.

Povezana vest:  32. KOLO BUNDES LIGE, Štutgart rutinski

On je dodao da se u javnosti podigala velika prašina jer crno-beli ni posle tri odigrane utakmice nisu uspeli da postignu jubilarni 300. gol u evropskim takmičenjima.

Jedan od igrača koji konkuriše za mesto u napadu i mogao bi da ugrozi gol Samira Hajdanovića je Aleksandar Mitrović.

-Mislim da nas je Inter ozbiljno shvatio i u prvoj utakmici. Predstoji nam još jedan veliki meč, pokušaćemo da odigramo kao u Italiji. Tamo nam je falila mirnoća i koncentracija u završnici, nadam se da ćemo je sada imati – poručio je Mitrović.

Povezana vest:  Zvezda otputovala u Bugarsku, sutra protiv Ludogoreca

Utakmica četvrtog kola H grupe Lige Evrope Partizan – Inter na programu je u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.