REDERMIC-R---VIZUAL

REDERMIC R+C – revolucionarna nega protiv starenja kože, konačno prilagođena i osetljivoj koži

Linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC predstavlja najnaprednije dermatološki aktivne sastojke protiv starenja kože, koji su prilagođeni posebnim potrebama osetljive kože. Redermic R, sa novom generacijom retinola, postepenim otpuštanjem (L.P.) deluje na preoblikovanje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja sve aktivnosti vitamina C u savršenom proizvodu za popunjavanje bora, obnavljanje čvrstine i ujednačavanje tona kože.Starenje kože je kompleksna pojava koja uključuje, istovremeno, dva klinički i biološki nezavisna procesa: endogeno ili hronološko starenje i egzogeno, odn. starenje uzrokovano vanjskim čimbenicima npr. svjetlošću:
PRIRODNO STARENJE je genetski programiran mehanizam. Za njega je karakteristično sporo i nepovratno propadanje tkiva, što vodi do progresivnih bioloških promena.
FOTOSTARENJE je posledica izloženosti faktorima iz okruženja, uključujući i sunčevo zračenje, tačnije UV-zrake. Na predelima izloženim suncu oštećenja kože, koja prouzrokuje fotostarenje, mešaju se sa oštećenjima nastalim usled hronološkog starenja.
Laboratorije La Roche-Posay razvile su liniju proizvoda REDERMIC, koji deluju protiv spoljašnjih (fotostarenje) i unutrašnjih (hronološko) faktora starenja kože, sa naprednim dermatološkim aktivnim sastojcima koji su prilagođeni osetljivoj koži.
REDERMIC R + C, dvostruko delovanje za celovitu korekciju znakova starenja.
REDERMIC

[R]: Retinol za osetljivu kožu sa efikasnim delovanjem na preoblikovanje površine kože, koji se bori protiv znakova fotostarenja.
REDERMIC [C]: Delovanje vitamina C u savršenom proizvodu za popunjavanje bora, obnavljanje čvrstine i ujednačavanje tona kože.

Povezana vest:  Top 5 outfita za letnje festivale inspirisani Lepa Brena i Senidah SoundClash spektaklom

RedermicR

REDERMIC R
Retinol je dermatološki standard u borbi protiv fotostarenja kože i njegovih znakova: primetnih sitnih borica i dubokih bora, preranih oštećenja izazvanih sunčevim zracima, nepravilne teksture kože. Retinol je najneposredniji aktivni kozmetički oblik vitamina A, koji se prirodno nalazi u telu. Pri nanošenju na kožu retinol povećava debljinu površinskog sloja kože, koji se tanji starenjem. U dubini kože retinol sprečava razgradnju sastojaka kože (kolagena, elastina), tako da blokira aktivnost kolagenaze. Stimuliše sintezu kolagena i elastina i time vidljivo smanjuje dubinu bora. Zato je koža na površini homogenija, dok je u dubini učvršćenija i ponovo stiče elastičnost.
La Roche-Posay inovacija: Retinol sa postepenim otpuštanjem (L.P.) Retinol sa postepenim otpuštanjem je nova generacija molekula koji se metaboliše pomoću brojnih različitih esteraza u koži. Postepeno otpuštanje retinola uvažava tolerancioni prag kože, zbog čega je proizvod prikladan i za osetljivu kožu.
+ LHA za preoblikovanje kože i izglađivanje bora. LHA ili lipo-hidroksi kiselina je vodeći aktivni sastojak iz laboratorija La Roche-Posay i obezbeđuje ciljano ljuštenje površinskog sloja kože.
Sa termalnom vodom La Roche-Posay deluje antioksidaciono i smirujuće. Termalna voda La Roche-Posay, prirodno bogata antioksidativnim selenom, koji pomaže kod sprečavanja starenja kože, ima klinički dokazana smirujuća i omekšavajuća svojstva.

Povezana vest:  Večeras počinje Vrnjački karneval

REDERMIC C
Danas se, negom REDERMIC [C], čisti vitamin C vraća u velikom stilu. Ponovo je bio izvor nadahnuća za laboratorije La Roche-Posay, koje su prepoznale njegovu sposobnost poboljšavanja mikrocirkulacije, delovanje na ujednačavanje tena i ublažavanje crvenila, kao i njegovo efikasno delovanje na bore i čvrstinu kože.
Vitamin C je u proizvodu Redermic C u 5-postotnoj dozi i stimuliše proizvodnju kolagena, te deluje na reorganizaciju dermo-epidermalnih spojeva. Popunjava bore, povećava elastičnost i čvrstinu kože, i bori se protiv oksidativnog stresa. Njegovo delovanje je dodatno poboljšano delovanjem manoze, šećera koji podstiče povećanje gustine kože. Osim toga, on i intenzivno ujednačava ten. Osim Vitamina C, Redermic C predstavlja i kombinaciju korisnih delotvornih sastojaka za odmah vidljive rezultate.
Manoza: Učinak povećanja gustine kože za ujednačen ten odmah nakon nanošenja. Manoza je šećer koji podstiče povećanje gustine kože. Ponovo aktivira regeneraciju površinskog sloja kože, čime povečava njenu debljinu. Jača strukture koje grade zaštitnu pregradu kože, što joj omogućava da se njeni prirodni sistemi za vlaženje trajno obnove. Koža je elastičnija i bolje odbija svetlost, nepravilnosti su ublažene, a crvenilo slabi. Pri tome, usled svoje sposobnosti da smanji upalne citokine, manoza je i snažan ublažavajući i anti-iritantni molekul.
Fragmentisana hijaluronska kiselina: Izuzetna sposobnost zadržavanja vode za efekat popunjavanja. Molekul sa sposobnošću izglađivanja kože, hijaluronska kiselina, kojoj nije potrebno posebno predstavljanje. Radi se o nezamenljivom sastojku koji je prirodno prisutan u središtu kože, gde predstavlja veliki deo njene osnovne materije. Ovaj makro-molekul zadržava vodu u vidu super-sunđera, koji može da upije do hiljadu puta više vode u odnosu na sopstvenu težinu. Kao gel, obezbeđuje gustinu i savitljivost tkivima koje podupire. Deluje kao vrsta unutrašnjeg »dušeka«. Osim toga, podstiče i fibroblaste, koji počinju da proizvode kolagen, elastin i druga potporna vlakna.
Madecassoside, Neurosensine i termalna voda La Roche-Posay obezbeđuju još veću delotvornost.
REDERMIC proizvodi se mogu koristiti samostalno, dok u uporednom korišćenju predstavljaju savršen tretman sa komplementarnim i osnaženim delovanjem. REDERMIC [R] popravlja kliničke znakove fotostarenja kože: naglašene bore, preranu pojavu staračkih pega, grubu kožu sa neujednačenim tonom. REDERMIC [C] popravlja znakove prirodnog starenja kože: bore, gubitak čvrstine i ujednačenosti.
REDERMIC [R]: preporučeno korišćenje svakog jutra, kao dopunska nega pored kreme za zaštitu od sunca sa faktorom SPF>15 i/ili svake večeri, samostalno ili kao dopunska nega pored izabranog proizvoda za negu. Informativna cena: 3200 DIN
REDERMIC [C]: svako jutro i/ili veče. Informativna cena: 3400 DIN

Povezana vest:  "Pivski stomak" gori od gojaznosti