jsp

Revija sestara Proković u centru “Sava“
 
Modna revija nove koolekcije “XX“ za proleće/leto 2013 sestara Jelene i Svetlane Proković, kojom se obeležava 20 godina njihovog rada, biće održana 19. septembra u Centru “Sava“.
Jelena i Svetlana Proković – JSP su modni brend koji je odavno dokazao kvalitet, inventivnost i istrajnost na domaćoj modnoj sceni, na kojoj su prisutne pune dve decenije, saopšteno je iz Modnog studija “Click“.
Profesionalnost, visoki kvalitet i jasan stav su elementi karakteristični za stvaralaštvo ove dve sestre, bilo da je reč o dizajnu odeće, stajlingu ili kostimima za različite potrebe (reklame, pozorišne predstave, film…).
Već dugi niz godina uspešno posluju na relaciji Beograd – Ljubljana. Na nedavno završenom 32. Belgrade Fashion Week-u sestre Proković su kroz izložbu prikazale svojevrstan osvrt na svoj 20-godišnji rad.
Pored Beograda u poznatoj radnji “Identity“, odeća sa njihovim potpisom se može kupiti u Ljubljani u koncept storu Gamma Player u multibrand radnji OstBlock, u Cirihu i na online portalima Nelou i Not Just A Label.

 

Povezana vest:  Srpski gejming šampion leti za Brazil!