Coca-Cola_karavan 

POKRENIMO ČAROLIJU ZAJEDNO NA COCA-COLA KARAVANU
 
U susret novogodišnjim praznicima, Coca-Cola sistem u saradnji sa prijateljima akcije, izdavačkom kućom Laguna, B92 i kompanijom Canon, organizuje Coca-Cola praznični karavan koji će posetiti 11 gradova u Srbiji.
U periodu od 14. decembra do 1. januara 2013. godine, na centralnim gradskim lokacijama u gradovima širom zemlje, Deda Mraz i njegova vesela družina širiće duh radosti među sugrađanima i prikupljati knjige za kreiranje biblioteka u dečijim odeljenjima bolnica. Coca-Cola volonteri će zajedničke dečje sobe u 11 zdravstvenih ustanova širom Srbije i okrečiti i opremiti novim nameštajem i tako stvoriti kutak gde će mališani uz druženje i knjigu bar na trenutak moći da zaborave na zdravstvene probleme. Knjige se do posete karavana prikupljaju i u Laguninim knjižarama Delfi u Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu.
Svi posetioci karavana moći će i da uživaju u predstavi, a posebno iznenađenje za najmlađe biće fotografisanje sa Deda Mrazom, za koje je zadužena kompanija Canon. Svi koji se budu slikali, svoju novogodišnju uspomenu sa karavana i druženja sa omiljenim „dekom“ moći će odmah da ponesu sa sobom, zahvaljujući Canon Selphy štampačima, koje osim brzine karakterišu izuzetan kvalitet fotografije i dugotrajnost otiska.
Pozivaju se svi građani koji i dalje veruju u prazničnu čaroliju da posete karavan sa svojim porodicama i donesu očuvane dečije knjige kako bi zajedno pomogli Deda Mrazu da ostvari svoju prazničnu misiju i ulepša novogodišnje praznike najmlađima u bolnicama.
Coca-Cola praznični karavan kreće na put iz Beograda, 14. decembra (Delta City 18-20h), zatim će posetiti Šabac, 15. decembra (Plato ispred pošte, 18-20h), Novi Sad, 16. decembra (Trg slobode, 18-20h), Suboticu, 17.decembra (Ispred pozorišta 18-20h), Niš, 22. decembra (Trg Kralja Milana, 18-20h), Surdulicu, 22.decembra (Centar grada, 12-14h), Zaječar, 23. decembar (Na Skveru, 18-20h), Kruševac, 24.decembar (Trg kosovskih junaka, 18-20h), Kraljevo, 25. decembra (Gradska terasa, 18-20h), Užice, 28.decembar (Gradski trg, 18-20 časova), Kragujevac, 29.decembra (Trg kod krsta, 18-20h) i putovanje završava u Ulici otvorenog srca – 1. januara 2013. godine.
Povezana vest:  Coca-Cola HBC Srbija realizovala drugu po redu MixoLogic akademiju