Gliss_Ultimate_Volume_bag

Schwarzkopf & Henkel nudi posebnu ponudu za božićne i novogodišnje praznike

 

Ove godine zaboravite na muke pri kupovini poklona za najbliže. Schwarzkopf & Henkel je tu da Vam pomogne da ih iznenadite na najbolji način. Izborom od čak 15 vrsta novogodišnjih poklon paketa i 9 vrsta poklon nesesera koji obuhvataju proizvode za negu tela i kose vrhunskog kvaliteta, kupovina novogodišnjih poklona ove godine je postala mnogo lakša. Ispunite snove Vaših bližnjih, po ceni koja odgovara Vašem budžetu.

U inovativnim novogodišnjim Schwarzkopf & Henkel poklon paketima za muškarce i žene, kao i u potpuno novim poklon paketima namenjenih deci, pronaći ćete najkvalitetnije Fa, Schauma, Gliss, Taft, Vademecum i Syoss proizvode koji će izmamiti osmehe Vama dragih ljudi. U Schwarzkopf & Henkel ponudi je 15 novodizajniranih poklon kutija kao i 9 novih poklon nesesera sa proizvodima za negu tela i kose koji Vam nude više izbora nego što ste ikada imali prilikom kupovine novogodišnjih poklona.

Povezana vest:  MIKSER FESTIVAL U ZNAKU SOLIDARNOSTI

Syoss_HC_Styling_bag 

Širok spektar najpopularnijih Schwarzkopf & Henkel proizvoda,  čeka Vas unutar novogodišnjih poklon paketa, koji će Vašoj kosi i telu pružiti negu i nakon prazničnog perioda. Od Syoss Silicone Free Repair proizvoda koji će čak i jako oštećenoj kosi pružiti profesionalnu negu, do potpuno novih Schauma Cream and Oil šampona i balsama koji će Vašoj kosi dati prekrasan sjaj u ovoj sezoni praznika. U paketima ćete takođe pronaći i Fa Men Xtreme polar gelove za tuširanje i dezodorans sa efektom hlađenja za muškarce, ali i Fa Sport gelove za tuširanje i dezodorans, za sve aktivne muškarce. I poslednje, ali ne i najmanje bitno, Schwarzkopf & Henkel je za ove novogodišnje praznike pripremio i dva poklon paketa namenjena malim dečacima piratima i devojčicama sirenama, koji uključuju pastu za zube za decu, šampon i gel za tuširanje.

Povezana vest:  Lady Gaga i Tony Bennett zaštitna lica božićne kampanje kompanije H&M

Schwarzkopf & Henkel novogodišnji poklon paketi ove godine dolaze u dva nova oblika Premium i Value kako bi odgovarali svakom budžetu. Premium obuhvata tri vrste najprodavanijih proizvoda superiornog kvaliteta za sve one sa istančanim ukusom, dok Value poklon paket nudi neke od najprodavanijih proizvoda u posebno dizajniranim paketima.

X-mas poklon paketi i neseseri dostupni u maloprodajnim objektima, pružiće svima nešto o čemu će pričati tokom praznika.

Povezana vest:  MIKSER DESIGN FOOD U MIKSER HOUSE