SIK&SIZ 

NOVOGODIŠNJI ŠIK&ŠIZ POWERED BY SMIRNOFF FASHION I X-PRESS 2 NYE PROMO PARTY U KRUG-U!

 

Klub KRUG ne miruje ni ovog vikenda! Za prednovogodišnji vikend KRUG je pripremio dva ekskluzivna događaja: petak će biti u znaku novogodišnje „Šik&Šiz” zabave, dok ove subote posetioci kluba mogu osvojiti karte za doćek Nove godine uz X-Press 2.

Ovog petka, 28. decembra, KRUG će biti domaćin novogodišnjem izdanju „Šik&Šiz” partija, na čelu sa DJ Fanatikom i specijalnim gostima iz sveta mode, koji će ovog petka biti u ulozi DJ-eva – u pitanju su Vesna Filipović, urednica portala www.fashionela.net  i modni kreator Bata Spasojević! Praznični „Šik&Šiz” biće u  znaku Smirnoff Fashion koncepta, a gosti mogu da očekuju specijalne Smirnoff koktele dobrodošlice i prigodni baletsko-modni performans.

Povezana vest:  Kojoj kategoriji ljubitelja alkohola pripadate?

Subota, 29. decembar, u KRUG-u će biti posvećena dočeku Nove godine uz X-Press 2! DJ dvojka Groovyman/Sale Funkin’ Blue biće ove subote za DJ pultom, a posetioci kluba imaće šansu da osvoje ulaznice za najekskluzivniji klupski doček Nove godine uz X-Press 2.

Podsećamo: Poslednjeg dana tekuće godine, 31. decembra 2012. godine, u klubu KRUG će nastupiti legendarni britanski sastav X-Press 2, a podršku hedlajneru događaja pružiće domaća DJ četvorka: Groovyman, Sale Funkin’ Blue, Mirko i Meex. Karte po ceni od 1.900 RSD su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a, a cena uključuje i tri kupona za besplatno piće u klubu. Kupci novogodišnje ulaznice stiču pravo besplatnog ulaska u klub 1. januara! Samo dan kasnije, 1. januara 2013. godine, na reprizi Dočeka nastupiće sastav Silicone Soul! Karte se mogu kupiti po ceni od 1.200 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, a za prvih 100 kupaca cena karte će iznositi 1.000 RSD! Poseban spektakl očekuje ljubitelje domaćeg rok zvuka u četvrtak, 3. januara, kada će na bini KRUG-a po prvi put nastupiti legendarni domaći sastav Plejboj! Karte se mogu nabaviti po ceni od 1.000 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, dok će prvih 100 kupaca ulaznicu moći da kupi za 900 RSD.

Povezana vest:  Frančesko Maši novi predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja