zac-efron-the-lucky-one-image

Krejg, Efron i Bekam muškarci sa najviše stila u 2012.

 

Danijel Krejg, Zak Efron i Dejvid Bekam su muškarci sa najviše stila u protekloj godini prema listi koju je, kao i svake godine u ovo doba, sastavio muški časpis GQ.

Na prvom mestu je britanski glumac Danijel Krejg, zvezda poslednja tri filma iz serijala o Džejmsu Bondu. Zahvaljujući britanskom stajlingu i savršenoj figuri, suprug Rejčel Vajz bio je svuda primećen ove godine.

Povezana vest:  Kompanija Avon poziva na besplatan mamografski pregled u saradnji sa Fondom B92 i Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“

Odmah iza njega je tinejdžerski srcolomac Zak Efron. Zvezda muzičke serije „High Sćool Musical“, koji je ulogom u filmu „Paperboy“ dao ozbiljniji ton svojoj karijeri, odlikuje se „plejboj“ stilom koji se očigledno mnogima dopada.

Britanski fudbalski as Dejvid Bekam zauzeo je treću poziciju, četvrtu pevač Bruno Mars, a petu glumac Juan Mekgregor.

Povezana vest:  Razumevanjem energetskih oznaka do pametnijeg izbora kućnih aparata - KAMPANJA EU O ZNAČENJU I VAŽNOSTI ENERGETSKIH OZNAKA

Na ovogodišnjoj listi su i budući suprug Dženifer Aniston, Džastin Teru, kao i aktuelni suprug Bionse, Džej-Zi, ali i Rajan Gosling, Endru Garfild i Tajson Čandler.