KASALICA FILIP_03

Kasalica: Uveren sam da je razlika dostižna

 

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas da je uveren da je zaostatak od šest bodova za vodećim Partizanom u Super ligi dostižan ako on i njegovi saigrači budu pružali mnogo bolje partije u prolećnom delu.

-Uveren sam da je razlika dostižna, ali samo u slučaju da na proleće pružamo mnogo bolje partije. Verujem da imamo kvalitet da pobedimo sve rivale. Nije potrebno da naglašavam koliko bi nam to značilo – rekao je Kasalica.

Kasalica je kazao da se i pored pauze u prvenstvu pridržava programa rada koji je dobio od stručnog štaba, kako bi se na prozivci 9. januara pojavio spreman.

Povezana vest:  Popović: Možemo da napravimo dobar rezultat

-Nismo toliko slabo trčali koliko se potenciralo, jer smo letos prošli vrlo naporan i težak pripremni period. U nekim utakmicama jesmo delovali tromo, možda i zbog velikog pritiska pod kojim smo bili zbog celokupnog stanja u klubu – kazao je Kasalica.

Ovaj Užičanin je rekao da je pratio izbor novog rukovodstva kluba, ali da njegov zadatak nije da „komentariše rad uprave već da misli samo na teren“ i dodao da mu je drago zbog povratka Dragana Džajića na mesto predsednika Zvezde. Defanzivac crveno-belih Aleksandar Pantić rekao je da se potpuno oporavio od povrede zbog koje je propustio završni deo jesenje polusezone i dodao da očekuje paklene pripreme za nastavak prvenstva.

Povezana vest:  Prosinečki: Još ništa nismo uradili

-Očekujem paklene pripreme. Opšte je poznato da trener Aleksandar Janković nimalo ne štedi igrače. Onog trenutka kada sam zalečio povredu počeo sam sa jakim, svakodnevnim treninzima, kako bih što lakše izdržao sve što me očekuje. To mora tako da bude kako bismo dobro trčali na proleće, ne smemo da dozvolimo da kao jesenas igramo ‘peške’, jer to ozbiljan fudbal ne trpi – rekao je Pantić.

Povezana vest:  Partizan u Novom Sadu, Zvezda domaćin Radu

On je kazao da Zvezda više nema prostora za oscilacije u igri i padove u formi.

-Jednostavno, nemamo više prostora ni prava na oscilacije i padove u formi. Najveći rival nam beži šest bodova i nemamo puno izbora. Jedini način da dođemo do uspeha i trofeja je da pobedimo sve do kraja. To nam je jedina opcija i verujem da možemo to i da ostvarimo – kazao je Pantić.

Fudbaleri Crvene zvezde prolećni deo Super lige počeće na svom stadionu protiv Javora 27. februara.