visuel mannequin deo copyNovi Vichy dezodoransi sa tehnologijom protiv tragova i oštećenja tkanina

Vichy predstavlja dezodorans za regulaciju prekomernog znojenja koji ne ostavlja tragove i ne oštećuje odeću. Nova formula dezodoransa dostupna je u sprej i roll-on varijanti, a uz potpunu sigurnost pruža maksimalnu efikasnost bez narušavanja tolerancije za osećaj čistoće i svežine!
Znojenje je prirodna pojava kod ljudi čija je funkcija izlučivanje toksina iz tela i održavanje stalne telesne temperature. Ponekad je aktivnost znojnih žlezda poremećena kada proces znojenja prati neprijatan miris ili prekomerno znojenje. Odmah posle efikasnosti kod prekomernog znojenja, beli i žuti tragovi su najveća briga kod odabira prikladnog dezodoransa. 30% korisnika* je zabrinuto zbog tragova koje dezodoransi ostavljaju na njihovoj odeći. Čini se da je gotovo nemoguće pronaći idealno rešenje: proizvod efikasan protiv znojenja koji ne ostavlja bele tragove ispod pazuha i žute fleke na odeći.
Inovacija iz Laboratorija Vichy: Novi dezodoransi za regulaciju znojenja pružaju 48-časovnu efikasnost protiv znojenja bez ostavljanja belih tragova i žutih fleka i ne oštećuju odeću. Formula je kreirana za optimalnu toleranciju, bez alergena i ispitana je na osetljivoj koži. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i primereni za osetljivu kožu.

Povezana vest:  Belgrade Fashion Week i Ines Atelier predstavljaju “Modernu mladu”

VICHY DEO roll on cmyk

VICHY DEO AEROSOL cmykVichy dezodoransi bez tragova dostupni su u dve varijante:
-ROLL-ON DEZODORANS ZA REGULACIJU PREKOMERNOG ZNOJENJA
-DEZODORANS U SPREJU PROTIV PREKOMERNOG ZNOJENJA

VICHY DEZODORANSI uz optimalnu sigurnost pružaju maksimalnu efikasnost bez narušavanja tolerancije za osećaj čistoće i svežine. Prilagođeni su različitim tipovima kože (za intenzivno znojenje, prekomerno znojenje, osetljivu ili depiliranu kožu i mušku kožu) i osiguravaju besprekornu pouzdanost protiv neprijatnih mirisa i znojenja tokom celog dana. Vichy Homme roll-on je posebno formulisan za negu kože muškaraca, Stress-resist tretman protiv prekomernog znojenja (72h), tretman protiv intenzivnog znojenja (48h), krema protiv intenzivnog znojenja ,,7 dana“ i dezodorans za osetljivu ili depiliranu kožu, zajedno sa novim proizvodima čine kompletnu liniju Vichy dezodoranasa.

Povezana vest:  Snežana Dakić 20 godina U TRENDU

DEO ANTI TRACES ROLL-ON: 1226.7 RSD*
DEO ANTI TRACES SPREJ: 1226.7 RSD*

* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.