Rudofl na prijemu u ambasadiDruženje sa Rudolfom u Beogradu

U organizaciji magazina Story, holandskog kanala 24kitchen i ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu poznati holandski i svetski kuvar Rudolf Van Vin stigao je u Beograd. U čast njegovog dolaska u bašti ambasade Kraljevine Holandije organizovano je druženje. Prijatelji, poslovni partneri i mediji uživali su u društvu poznatog kuvara i njegovim kulinarskim specijalitetima.
Loran L. Stokvis, ambasador Kraljevine Holandije u Beogradu, sa velikim zadovoljstvom pozdravio je Rudolfa i zahvalio mu na spremnosti da pripremi zakusku.
„Veliko nam je zadovoljstvo što baš u vreme proslave Kraljičinog dana u Holandiji možemo da ugostimo Rudolfa van Vina ovde u Holandskoj kući u Beogradu i tako prenesemo deo atmosfere i slavlja sa holandskih ulica. Posebno se radujem što će nam Rudolf ovom prilikom spremati Kraljičinu čorbu, naročito zato što je ovo poslednja prilika da je tako nazovemo. Naime, Holandija ce 30. aprila, umesto kraljice Beatriks koja će abdicirati, dobiti kralja.
Drago mi je i što ćemo danas uz druženje pokušati da ostvarimo nove poslovne veze i kontakte i možda još poboljšamo već dobru ekonomsku i saradnju u oblasti poljoprivrede izmedju Holandije i Srbije. „
Pored ambasadora, Rudolfu je dobrodošlicu poželeo i dr Alexander Teutsch, generalni direktor Adria Media Holding kompanije kao glavni organizator njegovog dolaska u Beograd.
„Adria Media Serbia i magazin Story nastavljaju tradiciju dovođenja poznatih ličnosti u Beograd. Ovoga puta to je poznata holandska i svetska kulinarska zvezda – Rudolf van Vin .
Moram da izrazim veliko zadovljstvo što nam je Rudolf u gostima ponovo jer u Srbiji vlada veliko interesovanje za njegov rad. Rudolf dolazi ovog puta na poziv magazina Story, koji 28.aprila u soping centru Usce organizuje finale takmicenja „Poslasticarska groznica“. Kao član žirija, Rudolf će pomagati finalistima u dekorisanju torti i oceniti najbolje dekorisanu tortu zajedno sa poznatim glumicama i kulinarkama Vesnom Čipčić i Goricom Popović“, izjavio je dr Alexander Teutsch.

Povezana vest:  Koka- kola lansira svoju marku mleka "Ferlajf"