imlek_deciji_sajamIMLEK DEČIJI SAJAM za manje od tri nedelje!
Peti IMLEK DEČIJI SAJAM održava se za manje od tri nedelje u hali III Beogradskog sajma.Ulaz na manifestaciju koja traje od 23. do 25. aprila i ovog puta je besplatan.
Organizatori IMLEK DEČIJEG SAJMA, SKAY VISION I SNAR GROUP tokom ove i naredne sedmice obilaze predškolske ustanove i osnovne škole, predstavljajući deci deo programa koji im očekuje na IMLEK DEČIJEM SAJMU.
Njih i ostale mališane na IMLEK DEČIJEM SAJMU u duhu slogana „ČISTA PETICA“ tokom tri dana od 10 do 19 časova očekuje igraonica na 150 kvadratnih metara, veštačka stena, neprekidni program na bini, sportskom terenu, nove igrice i za zabavu i igru dece, ali i obrazovanje, poput knjiga, muzike, filmova, časopisa, radionica. Roditelji imaju prilike da na više od 80 štandova vide ali i kupe skoro sve kako za bebe tako i školarce. Veliki broj izlagača spremio je sajamske popuste, degustaciju proizvoda, poklone. Generalni sponzor IMLEK obradovaće posetioce VITALINO predstavom i svakodnevnim VITALINO TRKAMA u kojoj će učestvovati najmladji posetioci.
Planirane su čak dve trke beba u puzanju, 24. aprila u organizaciji COLOR PRESS GROUP-a a u nedelju, 25. aprila AKSA TRKA, i neobičan, zabavan „Nestle ples beba“! Posetioce očekuju brojne nagradne igre, programe modu da prate a u pojedinima i da učestvuju, posebno prezentacijama sportova za decu.
Na manifestaciji nastupaju hor „Čarolija“ i čuveni Minja Subota, hor „Vrapčići“, deca muzičari i ona koja se bave folklorom, Gradska čistoća sa predstavom o očuvanju sredine, Tanja Petrović sa svojim malim i uspešnim karatistima, fitnes, odbojka, klizanje, sinhrono plivanje, ragbi, bejzbol, aikido, najmladji fudbaleri u sajamskoj Fer plej ligi, klovnovi, animatori.
Da će i ovaj peti IMLEK DEČIJI SAJAM u duhu slogana „ČISTA PETICA“, biti odličan potvrdjuje i spisak izlagača, renomiranih poput generalnog sponzora sajma kompanije IMLEK, dečije obuće BAMBI iz Varaždina, FRIKOM-a, TURBO LIMAČ-a i BEKUTAN-a.
Manifestaciju su podržali Skupština grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad i socijalnu politiku i Ministarstvo za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje.
Povezana vest:  Noviteti brenda VICTORINOX SWISS ARMY sa sajma satova i nakita BASELWORLD 2016.