brangelinaoscars2009Anđelina Džoli i Bred Pit odseli u Splendidu
Poznati holivudski par, Anđelina Džoli i Bred Pit, koji je danas doputovao u Crnu Goru, odseo je hotelu „Splendid“ kod Budve, potvrđeno je u tom hotelu.
Sagovornik Tanjuga potvrdio je da su Anđelina Dzoli i Bred Pit odseli u „Splendidu“ u apartmanu u kome je svojemeno odsela i pevačica Madona, kada je održavala koncert na stadionu Jaz kod Budve, ali nije želeo da saopšti koliko poznati glumci ostaju u Crnoj Gori.
-Dvoje poznatih glumaca su u našem hotelu i nisu imali nikakvih posebnih zahteva. To je sve što možemo da kažemo, jer su naši gosti insistirali na diskreciji, jer žele da se odmore pre povratka u Veneciju – rečeno je iz „Splendida“.
Anđelina Džoli i Bred Pit u Crnu Goru su doputovali preko aerodroma Tivat gde su popodne sleteli privatnim avionom.
Poznati par minula dva dana je proveo u Bosni i Hercegovini gde su bili u poseti izbegličkim centrima.
Podgorički mediji javljaju da su u tu zemlju otputovali u nameri da usvoje jedno dete iz izbegličkog naselja, koje je ostalo bez roditelja. Glumački par je u nedelju oko 18 sati iznenada stigao u Sarajevo iz Venecije, gde Anđelina Džoli već mesec dana snima film.
Visoki komesarijat Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) BiH saopštio je da je Anđelina Džoli, koja je njihov ambasador dobre volje, obišla izbeglice u BiH.
Povezana vest:  Besplatna digitalna konferencija za roditelje 5. i 6. decembra na YouTube kanalu Savetovališta Bebiro