Delta City Fotomaraton 2013Fotomaraton u Delta Cityju – 2 dana, 8 tema, 8 sati, 16 fotografija

Manifestacija namenjena svim zaljubljenicima u fotografiju, „Delta City Fotomaraton 2013″, održaće se ovog vikenda, 11. i 12. maja, u šoping-molu Delta City. Takmičenje će početi u subotu, u 15 časova, ispred Delta Cityja, a završiće se u nedelju, u 19 časova, na istom mestu.
Koncept manifestacije, koja je do sada održana u više od 20 svetskih gradova, je da se kroz fotografije prikažu najzanimljiviji delovi šoping-mola, naglašavajući pritom maštovitost, kreativnost i spontanost. Fotomaratonci će za 2 dana imati 8 tema za slikanje i ukupno 8 sati na raspolaganju da naprave 16 fotografija, po dve za svaku temu.
Za vreme trajanja takmičenja učesnici će na kotrolnom punktu u tačno određeno vreme (u 16, 17, 18 i 19 časova oba dana) prebacivati dve najbolje fotografije na zadatu temu i dobijati novu. Fotografije će u toku takmičenja biti postavljane na zvaničnu Facebook stranicu Delta Cityja kako bi svi fanovi mogli da ih pogledaju.
U ponedeljak, 13. maja, zahvaljujući glasovima stručnog žirija, biće proglašeni pobednici , odnosno 3 najbolje fotografije koje će biti objavljene na sajtu Delta Cityja i na Facebook stranici.

Povezana vest:  Ove godine na dužnosti poginulo 118 novinara