Katy Perry promo OPI

Rasel Brend obavestio Keti Peri da se razvode putem SMS-a

Komičar Rasel Brend saopštio je svojoj tadašnjoj supruzi Keti Peri da želi razvod, putem SMS poruke, rekla je američka pop pevačica u intervjuu za magazin „Vog“. Brend je u saopštenju za javnost 14. decembra 2011. godine, objavio da se on i pevačica razvode nakon 14 meseci braka, koji su sklopili u Indiji, rekavši da će je on „uvek obožavati“ i da zna da će „ostati prijatelji“.
Perijeva je u poslednjem izdanju „Voga“ otkrila da su stvari ipak bile drugačije, prenosi AFP.
-On je veoma pametan čovek i ja sam bila zaljubljena u njega kada smo se venčali – rekla je pevačica. -Samo ću ovo reći, da se nisam čula sa njim od kada mi je poslao poruku rekavši da hoće razvod od mene 31. decembra 2011.
U sudskim dokumentima koja su podneta sudu u Los Anđelesu, Brend je kao razlog za razvod naveo „nepremostive razlike“. Par se venčao 23. oktobra 2010.godine, nakon burne romanse i nemaju dece.
Perijeva za Brendov humor kaže da je bio „na neki način histeričan“.
-Jednom je zbijao šale na moj račun, a nije znao da sam bila u publici, jer sam došla na njegov nastup da ga iznenadim – ispričala je pevačica. 
Ona je priznala da je i ona trebala da preuzme odgovornost, da priznaje da je dosta bila na putu, iako ga je mnogo puta zvala da pođe sa njom
Sebe je krivila za razvod dok „nije saznala pravu istinu“, koju ne želi da podeli sa javnošću.
-Nisam više želela sebe da krivim. U jednom trenutku sam pomislila ‘to nije zbog tebe” – dodala je ona.
Brend (38), nekadašnji zavisnik od droge sa reputacijom ženskaroša, proslavio se kao komičar, a kasnije kao televizijski i radio voditelj u Britaniji pre nego što je počeo da glumi u holivudskim filmovima kao što je „Zaboraviti Saru Maršal“. Peri (28) je najpoznatija po hitovima „Teenage Dream“,“California Girls“ i „I Kissed a Girl“.

Povezana vest:  Policija ispituje nove detalje o pogibiji princeze Dajane