Manifestacija Katapult„Katapult“ u Delta Cityju

Ukoliko želite da obradujete sebe ili neku vama dragu osobu novim nakitom ili nekim drugim modnim detaljem, obavezno posetite izložbeno-prodajnu manifestaciju „Katapult“, koja će se održati u atrijumu šoping-mola Delta City, od 12. do 14. jula 2013. godine. Posetioci će imati priliku da na jednom mestu pogledaju i kupe atraktivnu garderobu, nakit i modne detalje, kao i maštovite dekorativne predmete za kuću.
U okviru dvadesetprvog po redu modnog „Katapulta“ svoje kreacije predstaviće 60 mladih umetnika i dizajnera. Takođe, u ponudi će se naći i zanimljivi noviteti, kao što su: nakit od pleksiglasa, torbice sa digitalnim printom, ručno oslikane haljine, nakit od lave, medaljoni od presovanog cveća.
Neki od posebno interesantnih izlagača biće „B&G-ustvari nakit“, „Chic a Mote“, „MP vintage shop“, „Lola nakit“ i drugi.
Kroz „Kataput“ do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.
Svi posetioci Delta City-ja imaće priliku da u okviru trodnevne modne manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete, od 10 do 22 sata.

Povezana vest:  Tori Speling rodila sina