Delta City – Grad za sva čula

delta city 2Delta City je Grad za sva čula, a recept za kompletno uživanje je sada poznat. 
U subotu, 28. novembra, od 12 do 14 časova u akciji „Moj omiljeni domaćin“ Delta City će biti u znaku specijaliteta iz svih krajeva sveta!
I to nije sve, svaki restoran brze hrane će na svoj način, uz pomoć poznatih ličnosti, privući pažnju svojih gostiju. Uz domaćina Dejana Pantelića sve do 14 časova ćemo zajedno uživati u ukusima, koje će nam preporučivati naši današnji domaćini – poznate ličnosti. Odabraćete poznatu ličnost koji vas je najbolje ugostila i za nju glasati. Na kraju ćemo zajedno proglasiti najboljeg domaćina!
Zvezde-domaćini su Aleksandra Jeftanović, Ognjen Amidžić, Dr Feelgood- Saša Plećević, Ivana Bajić, Andrija Kulundžić, Tijana Dapčević, Ana Štajdohar i Andrija Milošević.
Nakon toga sledi dvonedeljna gurmanska čarolija!
Takmičenja u igrama Kuvanje u gradu, od 30.11 – 04.12. i Ne ljuti se čoveče, od 7.12-11.12, će biti organizovana u glavnom holu, gde će posetioci moći da se zabavljaju igrajući se i navijajući. Pobednike očekuju nagrade iznenadjenja. A najmlađi će 5. i 12. decembra u 13 časova uživati u najnovijim zimskim predstavama!
Delta City ostaje mesto za najbolji provod u gradu!

Povezana vest:  Prirodna ulja za savršeno zdravu kožu tokom zimskih meseci