Delta City

Zagrevanje za treću Nike trku „We Run Belgrade“ u Delta Cityju

Posetioci šoping-mola Delta City, poznate ličnosti i sportisti trčaće u četvrtak, 8. avgusta, od 16 sati, u atrijumu šoping-mola, prvi kilometar i tako na najbolji način najaviti septembarsku Nike trku „We Run Belgrade“.
Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, treću godinu za redom promoviše gradsko trčanje kao svetski trend koji je zaživeo i u Beogradu. Trka „We Run Beograde“ pruža svima šansu da se zabave trčeći, što je i cilj Nike-ove globalne kampanje RUNFREE.
Trka je namenjena i profesionalnim i rekreativnim sportistima, koji svakoga dana teže da nadmaše sopstvene granice, ostvare lične ciljeve i dosegnu sopstveni trenutak slave.
U atrijumu Delta City-ja, pored traka za trčanje, biće postavljen i veliki brojač koji će meriti pređene kilometre. Takođe, broj pretrčanih kilometara meriće se i putem Nike+ aplikacije za Android i iPhone.
Informacije o kampanji, kao i o samoj trci dostupne su na zvaničnoj Facebook stranici Facebook.com/NikeRunningSrbija koja broji skoro 150 000 fanova. Zvaničan hashtag kampanje je i ove godine #WeRunBGD, a svi tvitovi će biti prikazani na Tweet Wall-u koji će biti postavljen u atrijumu šoping-mola.

Povezana vest:  SOLO obuća – ljubav na prvi korak