CHICNEODOLJIVI 3 FREE LAKOVI ZAVLADALI ZAGREBOM

Dani jeseni koji su pred nama biti će obojani senzualnim, pastelnim bojama koje će udahnut novu živost i lakoću. Senzualne, dugotrajne boje 3 FREE lakova za nokte ekskluzivno u KOZMU isprobale su glumice Barbara Nola i Marija Borić, manekenka i dizajnerica Kristina Bradač, muzičarke Marija Husar i Lea Dekleva, radio DJ-ica Ivana Mišerić i brojni drugi. Jedinstvena kolekcija CHIC i PASTEL šarenih boja bez štetnih sastojaka idealna je za svaku priliku, a nokte će negovati i štititi u nadolazećim, hladnijim mesecima, a mogu se pronaći samo u KOZMO drogerijama.

Povezana vest:  Počinje tradicionalni XIV dečiji sajam

kozmo 1-Obožavam lakove za nokte, a ova kolekcija i boje su upravo ono što mi je nedostajalo u mom neseseru. Kombiniraću boje u zavisnosti od prilike, a raduje me što ih ima kako za poslovni sastanak tako i za izlazak. Ova će jesen uz 3 FREE za mene biti vrlo zanimljiva! – izjavila je prekrasna Kristina Bradač.
CHIC kozmetička industrija osnovana je 1987. godine i postala vodeći brand lakova za nokte u Izraelu. CHIC proizvodi visokoprofesionalne i kvalitetene lakove za nokte u brojnim neodoljivim nijansama. PASTELPASTEL kolekcija idealna je za lubiteljke njžnijih nijansi prikladnih za svako raspoloženje i priliku, a svojim će senzacionalnim bojama i kvalitetom osigurati lepotu noktima i rukama.
CHIC i PASTEL 3 FREE lakovi svojim jedinstvenim sastavom dodatno neguju nokte. Ne sadrže tri ključna štetna sastojka poput dibutilftalata, formaldehida i toluena koji dugotrajnim korištenjem mogu štetno da utiču na zdravlje pa su tako pogodni za nanošenje tokom razdoblja trudnoće. Kvalitetna kolekcija dostupna je u brojnim prekrasnim trendi nijansama između kojih će svako pronaći idealnu za sebe. Žarko crvena za najhrabrije, ljubičasta za zaigrane, plava za odlično raspoložene a crna za one tajnovite. Za svaki događaj, za svako raspoloženje izaberite svoj 3 FREE.
3 FREE linijia lakova najpovoljnija je na tržištu pa ćete tako CHIC lakove moći kupiti po ceni od 49,99kn, a PASTEL po ceni od 29,99 kn.

Povezana vest:  NOVO: NIVEA ulja za čišćenje lica