Dragan Radivojevic novi GM Apatinske pivareDragan Radivojević, novi generalni direktor Apatinske pivare

Dragan Radivojević, dosadašnji direktor Kamenitza pivare i predsednik za Bugarsku Molson Coors Evropa, je od 1. septembra novi generalni direktor Apatinske pivare, odnosno regionalni predsednik za Srbiju i Crnu Goru, Molson Coors Evropa.
Dragan Radivojević je diplomirao na Univerzitetu Montclair, u Nju Džerziju, SAD gde je stekao diplomu u oblasti ekonomije i finansija.
Poslovnu karijeru je započeo u Njujorku kao menadžer finansijskog konsaltinga, da bi potom nastavio da radi za Coca Cola Company i bio zadužen za Rusiju, Belorusiju i Ukrajinu.
Dragan Radivojević karijeru u Apatinskoj pivari započeo je 2006. godine. Zahvaljujući menadžerskoj ekspertizi uspešno je obavljao vodeće funkcije iz oblasti finansija u Srbiji, ali i u okviru globalne pivarske grupe kojoj Apatinska pivara pripada. Karijeru je nastavio kao komercijalni direktor za Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, čime je stekao nezamenljivo iskustvo i uvid u uspešno rukovođenje velikom kompanijom. Tokom 2009. godine imenovan je za predsednika za Bugarsku, Molson Coors Evropa i direktora Kameniza pivare kad je za kratko vreme doveo Kamenitza pivaru na lidersku poziciju na bugarskom tržištu.
Uvereni smo da će Dragan svojim iskustvom i znanjem doprineti uspešnom poslovanju Apatinske pivare.

Povezana vest:  Pet načina kako ga zavesti