Konsultacija sa dermatologomVenus ugostio dame na Lady Fairu

Protekli vikend je bio specijalno posvećen ženama, kako bi se svaka koja je posetila Lady Fair osetila kao prava dama bar dva dana u godini. To su omogućili brojni izlagači na sajmu, kao i obrazovni i zabavni programi. Posetioci su mogli da probaju novu frizuru, šminku, nakit i da promene svoj izgled. Dame su imale priliku i da posete Venus štand i da se lično konsultuju sa prim dr Goranom Isailović, dermatovenerologom, koja im je odgovarala na sva intimna pitanja u vezi sa negom kože.
„Holistički pristup zdravlju žene i težnja za ostvarivanjem kvalitetnog života, ističu važnost njenog samopouzdanja i zadovoljstvo sobom. Male stvari mogu stajati na putu ka sreći, nekada su to samo neželjene malje koje pokrivaju blistavi sjaj baršunaste kože nogu koje koračaju crvenim tepihom. Brzo, efikasno i bezbedno rešenje ovog malog problema nadohvat je ruke: Venus Olay brijač koji kombinuje najbolju tehnologiju brijanja i efekte po kojima je brend Venus poznat u programima nege kože. Dobitna kombinacija aktivnih materija iz kokum butera, vazelina i glicerina čine da se neželjene malje Venus Olay brijačem uklone temeljno, bez iritacije i isušivanja kože, pojave uraslih dlaka i upale korena dlake, “ izjavila je prim dr Gorana Isailović.
Da biste postigli taj sjaj boginje, probajte novi Venus & Olay brijač. Ovaj novi brijač kombinuje najbolju Venus tehnologiju za brijanje i efikasnost Olay-a u nezi vaše kože. Ovo je prvi Venus proizvod koji kombinuje 5 superiornih efikasnih sečiva za brijanje sa 2 u 1 zaštitnim slojem za vlažnost od Olay-a. Venus & Olay kombinuje 3 inovativne tehnologije:
-Neprevaziđena efikasnost brijanja sa 5 sečiva
-Nova nega kože inspirisana gelom za brijanje
-Poboljšan mehanički dizajn

Povezana vest:  Fejsbuk proslavlja deveti rođendan

Gillette Venus je stručnjak za brijanje, depilaciju i sečiva. Novi Venus & Olay brijač ima najbolji sistem sa 5 sečiva ikad, Venus dodir daje ženama krajnje efikasno brijanje. Novi Venus & Olay zaštitni sloj je napravljen sa mešavinom sastojaka za negu kože. Novi zaštitni slojevi oslobađaju 25 % više lubrikanta i balzama za kožu po brijanju, otpuštajući vlagu brže i 30 % su veći .
Sve u jednom proizvodu, sa ciljem da podstiče vaše brijanje i pomažu vlaženje kože za izgled kože boginje.
Novi Venus & Olay brijač dugotrajniji je od prethodnih patrona i ima novi izgled i novi oblik krilaca. Takođe je poboljšan obrtni mehanizam. Kombinujte ovo sa bogatstvom novog mirisa i dobićete proizvod koji žene zaista vole.
Novi Venus & Olay brijač pomaže u otkrivanju boginje u svakoj ženi. Jednostavno rečeno, to je spoj napravljen za rajski tretman kože.

Povezana vest:  Autorke bestselera na sajmu knjiga u Delta Cityju

Podsetnik za kožu boginje:

Blistavost i sjaj
Ugrađeni Olay zaštitni sloj sadrži stimulativne elemente za kožu koji omogućavaju lubrikantu da klizi po koži, kao i sastojke koji se brinu o vašoj koži i čini da se osećate i izgledate odlično. Vazelin deluje kao zaštitnik kože, pomažući da se očuva vlažnost kože kako se ne bi isušila i glicerin pomaže u kreiranju tog sjaja boginje.

Povezana vest:  Međunarodni dan podrške prevremeno rođenim bebama u Domu Narodne Skupštine

Lepo i glatko
Venus sistem sa 5 sečiva pomaže i obezbeđuje prijatnije brijanje, prilagođavanje na krivine i konture tela za bliže brijanje i ostavlja manje šanse za propuštene dlake

Meka i hidrirana
Olay zaštitni sloj takođe sadrži kokum puter, a to je botanički puter iz iste porodice kao i kakao maslac i šea puter. Botanički puteri se intenzivno koriste u kremama za omekšavanje kože, oni se takođe brzo apsorbuju u kožu kako bi ostala hidrirana i zdrava.