Gillette sportistiGillette sportisti su se složili: Nije za osetljive muškarce, već za osetljivu kožu

Gillette je sinoć organizovao zanimljivu debatu kako bi konačno našli odgovor na pitanje – Koji je najteži sport na svetu? Učesnici debate i predstavnici, po mišljenju mnogih, najtežih sportova: boksa, fudbala i hokeja, bili su uspešni srpski sportisti Marko Milovanović, Aleksandar Drenovak i Saša Ilić. Svaki od njih predstavio je svoj sport kao najteži, uz pomoć svojih navijača i izuzetno jakih argumenata. Marko, Aleksandar i Saša pozivaju muškarce širom Srbije da budu deo Real Men Gillette Facebook izazova koji počinje 16. septembra 2013. na lokalnoj Gillette Facebook strani. Svi Gillette fanovi imaće priliku da pokažu koliko su zapravo jaki, osvajajući nagrade svake nedelje, dok će finalisti takmičenja osvojiti mesto u Real men kampu.
Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da više od polovine muškaraca tvrdi da ima osetljivu kožu, ili delove kože koji podležu brijanju , i taj trend je u porastu.
-Fudbal je jedan od najtežih sportova jer podrazumeva svakodnevna odricanja, naporne treninge, maksimalnu posvećenost i angažovanost. Moramo da treniramo i igramo nezavisno od sunca, visokih ili niskih temperatura, kiše ili vetra, a sve to može učiniti kožu prilično osetljivom. Ali iako imam osetljivu kožu, nisam osetljiv muškarac. I znam kome da se obratim za negu moje kože, ekspertima – brendu Gillette koji je lansirao novi Gillette Fusion ProGlide SilverTouch, koji je odlična opcija za muškarce sa osetljivom kožom – izjavio je Saša Ilić.
Klinička testiranja su pokazala da je Gillette Fusion ProGlide SilverTouch, jedan od najprodavanijih brijača na svetu, odličana opcija za muškarce sa osetljivom kožom. Ovaj dermatološki ispitan sistem brijanja predstavlja značajan napredak performansi brijanja i omogućava najnežnije brijanje, čak i za muškarce sa osetljivom kožom. Dostupan sa novim, elegantnim, srebrnim držačem, Gillette Fusion ProGlide sadrži finije, tanje oštrice i tanak sloj lubrikanta, kako bi nesmetano klizio po koži.

Povezana vest:  Pet znakova da ne jedete dovoljno kako biste SMRŠALI

Gillette slika proizvodaUz novi Gillette Fusion ProGlide, Gillette nudi i proizvode za negu posle brijanja koji su idealni za muškarce sa osetljivom kožom, uključujući novi Gillette Fusion ProGlide Sensitive Pre Shave Gel za pre brijanja, dizajniran da bude nežan prema koži. Ova dermatološki testirana formula sadrži manje mirisa i hidrira dlaku kako bi je omekšala i pomogla u zaštiti kože, kako bi brijač mogao komotno da klizi za neverovatno temeljno brijanje.

Povezana vest:  Doziraj buđenje po svojoj meri